Stargirl: Nové trailery a datum premiéry pro novou hrdinskou sérii

Stargirl: Nové trailery a datum premiéry pro novou hrdinskou sérii | Fandíme seriálům
DC Universe/The CW
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nové upoutávky, fotografie a plakáty ukáží například spojence a protivníky hlavní hrdinky.

Komiksové seriály jsou stále v módě, zájem o ně neupadá a tak společnost DC dala zelenou další sérii a to Stagirl, což je jedna ze členek týmu Justice Society of America.

Stargirl: Trailer na další komiksovou DC sérii, kterou nabídne The CW
 

Stargirl už jsme viděli v seriálech Arrowverse, kde ji v dospělé verzi ztvárnila Sarah Grey, nicméně sólový seriál Stargirl, který bude k vidění na streamovací službě DC Universe a vždy o den později na stanici The CW (u nás snad na Netflixu nebo HBO, jak je u DC seriálů obvykle zvykem), ukáže to, jak se z obyčejné dívky Courtney Whitmore zrodí Stargirl. Bylo tak nutné hledat mladší představitelku Stargirl a nakonec se jí stala Brec Bassinger

Stejně jako mnoha jiným projektům, ani Stargirl se nevyhnul přesun premiéry, nicméně v tomto případě jen o týden. Pilotní epizoda tak nebude k vidění 11. 5. 2020, ale 18. 5. 2020 a její zápletka zní:

"V první epizodě má Courtney zdánlivě perfektní život v Los Angeles, což se ale změní, když se musí přestěhovat do Blue Valley v Nebrasce se svou matkou Barbarou (Amy Smart), nevlastním otcem Patem Duganem (Luke Wilson), nevlastním bratrem Mikem (Trae Romano) a zjistí, že má problémy s tím, aby se přizpůsobila životu v novém městě a na střední škole. Ale když Courtney odhalí, že Pat ukrývá velké tajemství ze své minulosti, nakonec se z ní stane nečekaná inspirace pro novou generaci superhrdinů."

Na seriál se můžete navnadit následující fotografií, která ukazuje kostým postavy jménem Doctor Mid-Nite, dále se pak objevilo promo (které dává vědět, že akční scény budou vypadat dobře, nicméně hudba pro upoutávku nebyla zvolena zrovna nejlépe) a v galerii najdete fotky ze seriálu a plakáty, kdy jsou na jednom z nich k vidění jak spojenci Stargirl (nový Doctor Mid-Nite, Wildcat nebo Hourman), tak její protivníci z týmu nazvaného Injustice Society (Tigress, Brainwave, Icicle, Dragon King, Sportsmaster).

Zdroj: CS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Kek | 15.04.2020 09:13
Tak jelikož plakát vypadá jako by byl vytvořen k levné porno parodii, tak si to získalo moji pozornost. No vlastně ne. xD
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest