Gossip Girl: Super drbna to zkusí znovu, s úplně novým obsazením

Gossip Girl: Super drbna to zkusí znovu, s úplně novým obsazením | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Podívejte se na první nové herecké představitele v připravovaném "pokračování" ikonického seriálu.

Několikrát avizované pokračování někdejšího hitu stanice CW Gossip Girl dostává čím dál zřetelnější obrysy. Vedle dříve oznámené zprávy, že se zpátky na scénu vrací Kristen Bell, jako hlas ikonické bloggerky newyorské smetánky, konečně známe i obsazení hlavních rolí. A casting rozhodně souzní s původními proklamacemi tvůrců o větší herecké diverzitě a zastoupení mezi minoritami. Podle očekávání se bude hodně sázet na nové, neokoukané tváře.

Potvrzený hlavní herecký čtyřlístek bude následující: Whitney Peak, Eli Brown, Savannah Smith a Emily Alyn Lind. Součástí širšího ansáblu pak  budou Johnathan Fernandez, divadelní herec Jason Gotay, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat a Zion Moreno. O jednotlivých postavách, které by měli herci ztvárnit, zatím nejsou známy žádné podrobnější informace. Každopádně dobrou zprávou je skutečnost, že by jim měl vdechnout život scenárista a producent Joshua Safran, tedy člověk, který stál i za úspěchem původního seriálu.

Uvidíme, jak se nová generace zhostí nelehkého úkolu a tím je uspokojivě nahradit dnes již ikonické hvězdy původního seriálu - Blake Lively (Serena), Leighton Meester (Blair), Penna Badgleyho (Dan), Chace Crawforda (Nate) nebo Eda Westwicka (Chuck). Začátek natáčení lze v současné době kvůli globální pandemii těžko odhadnout. Pokud se ovšem nebude aktuální situace dlouhodobě zhoršovat, lze s trochou optimismu doufat v premiéru 10-dílné sezóny na platformě HBO Max někdy v průběhu příštího roku.

Zdroj: Variety, Deadline, Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest