Přátelé: Hvězdy, které seriál zmínil a zároveň v něm dostaly roli

Přátelé: Hvězdy, které seriál zmínil a zároveň v něm dostaly roli | Fandíme seriálům
20th Century TV
Zobrazit dalších 8 obrázků
V oblíbeném sitcomu se objevilo velké množství cameo rolí a některé byly tak trochu paradoxní.

Za deset řad komediálního seriálu Přátelé jsme byli svědky menších či větších cameo rolí mnoha různých celebrit a řeč je i o opravdu velkých hvězdách. Ovšem, v několika případech došlo k trošku paradoxní situaci, kdy byl daný herec nebo herečka v seriálu zmíněni a následně se v něm objevili (byť nehráli sami sebe) nebo naopak si daná osobnost v seriálu zahrála a pak byla zmíněna. Za dobu existence seriálu se to odehrálo několikrát. 

7 slavných seriálů, které odkazují na Českou republiku
 

Příkladem budiž například Bruce Willis, který ztvárnil v šesté řadě Paula Stevense (za což dokonce dostal cenu Emmy). V sedmé řadě pak Ross (David Schwimmer), Joey (Matt LeBlanc) a Chandler (Matthew Perry) sledovali filmy ze série Smrtonostná past, kde samozřejmě hlavního hrdinu ztvárnil Bruce Willis.

Když už jsme u Rosse, tak ten ve třetí řadě představil svůj seznam slavných žen, se kterými měl dovoleno se vyspat. Na seznamu figurovaly také Susan Sarandon a Winona Ryder. O čtyři řady později jsme obě dámy viděli. Susan Sarandon si zahrála hereckou mentorku a partnerku Joeyeho, Winona zase spolužačku Rachel (Jennifer Aniston) z vysoké, se kterou měla poměrně divoké zkušenosti zahrnující kokosové ořechy.

Dalším podobným případem byla modelka Elle Macpherson, která si zahrála Joeyeho spolubydlící, ale Elle také Chandler zmínil jako někoho, o kom snil. Tom Selleck ztvárnil velkou lásku Monicy (Courteney Cox). Tom Selleck měl hlavní roli v seriálu Magnum P.I., o kterém v Přátelích jednou mluvil Ross. Určitě si pamatujete také Seana Penna, který si zahrál partnera Phoebe (Lisa Kudrow) a jejího dvojčete, nicméně Sean Pean byl přímo zmíněn Chandlerem, který se rozešel s dívkou, která si myslela, že je Sean Pean hlavní město Kambodži. A matoucí byla i účast herce Jonathana Silvermana, který měl na starosti postavu doktora Franzblaua hned v první řadě. Silverman se objevil ve filmu Víkend u Bernieho, který později Rachel označila za svůj oblíbený film. 

Samozřejmě jsou to drobnosti, ale jsou to zajímavé situace, které na jednou stranu tak trochu nedávají smysl, ale na tu druhou jim to neubírá na zábavnosti.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest