Seriálový týden: Papírový dům a Pán tygrů králi českého Netflixu

Seriálový týden: Papírový dům a Pán tygrů králi českého Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Láska je slepá po několika týdnech konečně začíná v žebříčku sestupovat. U HBO pak, ačkoliv to tak minulý týden nevypadalo, můžeme být svědky hned několika změn.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Netflix

1. Papírový dům (Money Heist)
2. Pán tygrů (Tiger King: Murder, Madness and Mayhem)
3. Láska je slepá (Love is Blind)
4.-5. Orange Is The New Black
4.-5. Lucifer
6. Sexuální výchova (Sex Education)
7. Zaklínač (The Witcher)
8. Mimi šéf: Zpátky ve hře (The Boss Baby: Back in Business)
9. Ozark
10. Volejte Saulovi (Better Call Saul)

Nejlepší desítka od Netflixu přinesla hned pár překvapení, která spočívají především ve dvou věcech. Tím prvním a nejdůležitějším je svržení dlouhodobého krále žebříčku, reality show Láska je slepá. Jak už to naznačoval minulý týden, tento kousek se povedl španělské krimi Papírový dům, která se v půlce minulého týdne ukázala se čtvrtou řadou, přičemž od té doby ovládá celou desítku bez jediného zaváhání. A ačkoliv podle všeho nová série nedosahuje takových kvalit jako ty předešlé, jednoduše se jedná o velký úspěch.

Seriálový týden: Papírový dům aspiruje na pozici nejsledovanějšího seriálu na českém Netflixu
 

Ještě zajímavější je pak, že si Láska je slepá pouze nevyměnila pozici s Papírovým domem, ale dokonce se propadla hned o dvě příčky. Stříbrnou pozici totiž nově obsadil Pán tygrů, kterého můžeme oproti minulému týdnu, kdy obsadil pouze osmé místo, s klidným svědomím nazvat skokanem týdne. Je jednoduše skvělé vidět, že se i takto netradiční a bizarní počin (navíc v dokumentárním formátu) zvládnul dostat do mainstreamu a stal se hitem. Moc často se to totiž nevidí.

Dalším velkým skokanem je tento týden populární Lucifer, který si polepšil hned o pět míst, přičemž se hlavně v druhé půlce týdne poněkud nečekaně držel na prvních příčkách. Zbytek seriálů v žebříčku si vedl celkem standardně a bez větších změn, jedině Sexuální výchova se Zaklínačem se celkem stáhli do ústraní a ustoupili novějším počinům

Oproti minulému týdnu máme v žebříčku jednu překvapivou novinku, a to sice oceňované kriminální drama Volejte Saulovi. Prequel k legendárnímu Perníkovému tátovi se aktuálně blíží  konci páté řady, ke kterému dojde už přibližně za týden. Seriál se z čista jasna v sobotu objevil na poměrně vysokém místě, hned vzápětí však začal prudce klesat. Příští týden si své umístění tedy nejspíše nezopakuje.

Zdá se, že se příští týden nejspíše obejde bez nějakých velkých překvapení, Netflix totiž aktuálně na nadcházející dny nějakou novou totální pecku připravenou nemá. Místo toho se tedy nejspíše můžeme těšit na další klesání Láska je slepá a také znovu na kralování Papírového domu a Pána tygrů.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest