Shailene Woodley: Kariéru herečky ze Sedmilhářek málem ukončila vážná nemoc

Shailene Woodley: Kariéru herečky ze Sedmilhářek málem ukončila vážná nemoc | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Herečka musela kvůli zdravotním komplikacím odmítat spoustu nabídek.

Shailene Woodley má rozhodně zajímavě rozjetou kariéru. Je jí 28 let a už má na kontě několik působivých projektů, kdy mezi ty nejvýraznější patří oceňovaný seriál stanice HBO Sedmilhářky a romantický film Hvězdy nám nepřály, ve kterém ztvárnila vážně nemocnou dívku. 

Sedmilhářky: Dočkáme se 3. řady?
 

Což byla role, do které se Shailene uměla vžít, protože jak sama prozradila, poté, co oslavila dvacáté narozeniny se potýkala s chorobou, která hrozila ukončit její hereckou kariéru, protože kvůli ní musela odmítat velké množství rolí:

"Zatím jsem o tom veřejně příliš nemluvila, ale jednoho dne to udělám, nicméně jsem byla velmi velmi velmi nemocná v době, kdy jsem byl čerstvá dvacátnice. Když jsem točila filmy ze série Divergent a tvrdě pracovala, jsem se také potýkala s velmi osobní a z fyzického hlediska velmi děsivou situací. Kvůli tomu jsem řekla ne na spoustu příležitostí, protože jsem se potřebovala udzravit a tyhle zakázky pak dostaly mé vrstevníce, které zbožňuji."

Herečka se tak ocitla v situaci, kdy velmi vážně musela uvažovat o tom, že ukončí hereckou kariéru kvůli nemoci, o které zatím nechce víc prozradit. To samozřejmě mělo velké dopady na její psychický stav. Nicméně nakonec měla to štěstí, že se jí podařilo vyléčit:

"Minulé roky byly pro mě hodně o tom, soustředit se na mé mentální zdraví a to je pomalý proces. Ale díky své práci se cítím být velmi vyrovnaným a v realitě ukotveným člověkem a jsem upřímná, ať už se v mém životě jedná o cokoliv, mou kariéru nebo mé vztahy nebo mé vlastní vnitřní bohatství. Jsem vděčná, že jsem si tím vším prošla, protože teď vím, co nikdy nechci znovu zažít."

Herečka je aktuálně v pořádku a může se věnovat tomu, co miluje, tedy i herectví. Pokud jde o její nejblížší projekty, tak jsou to filmy The Last Letter from Your Lover, jehož premiéra zatím nebyla oznámena, nebo drama Prisoner 760.

Zdroj: NYTimes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest