Herečka ze Hry o trůny prodělala koronavirus a jak si vedou další osobnosti

Herečka ze Hry o trůny prodělala koronavirus a jak si vedou další osobnosti | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Showbyznys za časů korony. Kdo byl nakažený, kdo se vyléčil a kdo zákeřné nemoci podlehl? 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Koronavirus především v USA zdaleka nepolevuje a čím dál více ovlivňuje televizní a filmovou a divadelní produkci nejen v Hollywoodu, ale i po celém světě. Nemoc COVID-19 se samozřejmě nevyhnula ani mnohým celebritám, nemocí si prošla třeba i herečka ze Hry o trůny, Indira Varma, která si v ikonickém seriálu zahrála Ellariu Sand, milenku Oberyna Martella (Pedro Pascal). Varma na Instagramu projevila lítost nad přerušenou produkcí divadelní hry The Seagull od Antona Pavloviče Čechova, kde si opět zahraje s Emilií Clarke (Daenerys Targaryen taktéž ze Hry o trůny).

Survivor, Riverdale a další populární TV série přerušují pro koronavirus natáčení
 

„Je smutné, že nejen naše, ale i ostatní projekty po celém světě byly kvůli nemoci COVID-19 pozastaveny. Doufáme, že se brzy vrátíme do hry a doufám, že nás vy všichni (včetně vlády) co nejvíce podpoříte. Fénix/Racek [narážka na název inscenace, pozn. red.] povstane z popela. Sama s tím ležím v posteli a není to pěkné. Zůstaňte zdraví a v bezpečí a buďte milí na lidi kolem sebe.“

Herečka svou diagnózu oznámila zhruba před měsícem, což znamená, že nemoc už pravděpodobně překonala. Podobně jako hvězda kriminálního seriálu Havaj 5-0 nebo Ztraceni, Daniel Dae Kim. Ten se naposledy objevil po boku Davida Harboura v novém, diváky nepřijatém, Hellboyovi. Daniel také svou diagnózu oznámil zhruba před měsícem na Instagramu, kde v desetiminutovém videu popisuje svůj dosavadní boj s nemocí. Ve videu především připomněl mladým lidem a teenegerům, aby nemoc nebrali na lehkou váhu, protože se skutečně jedná o závažnou věc. Všechny své fanoušky poprosil, aby se drželi daných pravidel a dodržovali odstup mezi sebou, nedotýkali se obličeje a umývali si ruce.

Dae Kim na konci března oznámil, že se plně uzdravil a podělil se o další informace o nemoci a jakým způsobem ji prožíval:

Co se týče obětí mezi televizními tvůrci, na COVID-19 zemřel na konci března herec Mark Blum, který je známý především ze seriálu Mozart in the Jungle.  Blum zemřel ve věku 69 let. Se svým kolegou z kostymérny se musel rozloučit i štáb seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Josh Wallwork zemřel ve věku 45 let. Koronavirus zasáhl i hudební scénu, nemoci podlehl Adam Schlesinger, cenou Emmy oceněný textař a člen hudební skupiny Fountains of Wayne. Hudebník zemřel ve věku 52 let.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest