HBO Max: Víme, kdy spuštěn další konkurent Netflixu a co na něm bude k vidění

HBO Max: Víme, kdy spuštěn další konkurent Netflixu a co na něm bude k vidění | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 9 obrázků
Streamovací platforma zveřejnila první pohledy na několik svých projektů.

Nové streamovací služby, které se snaží především konkurovat gigantickému Netflixu, v poslední době přibývají jako houby po dešti. Téměř každý velký hráč na poli filmové a televizní zábavy už nějakou má - ať už je to Disney (Hulu, Disney+), Amazon (Prime Video), Apple (Apple TV+), Paramount (CBS All Access) nebo alternativní novinka v podobě mobilního Quibi. Na dva významné přírůstky se však stále čeká. Jednak je tady NBCUniversal se svou platformou Peacock, která přijde v červenci, no a pak především Warneři s HBO Max.

O HBO Max se již dlouho mluví jako o jednom z největších potenciálních hráčů. Zatímco se však neustále odhalovaly projekty, které pro HBO Max vzniknou, stále tady ležela otázka, kdy přesně se služby dočkáme. Tato odpověď je nyní konečně jasná. Platforma bude ve Spojených státech spuštěna přibližně za měsíc, přesněji 27. 5., za 14,99 amerických dolarů měsíčně. O přesnějším evropském vydání zatím nepadlo slovo, obecně se však v minulosti mluvilo o příštím roce. Zatím je otázkou, zda služba zamíří i na náš trh, anebo u nás Warner zůstane věrný značce HBO Go, která je tu celkem rozšířená.

Přátelé: Chystaný speciál, ve kterém se vrátí všech šest herců, se bohužel zpozdí
 

Jaký je vlastně mezi HBO Max a HBO Go (v USA funguje ještě obdobná služba HBO Now) rozdíl? HBO Max kombinuje nabídku HBO Go (ta je v USA chudší než u nás, protože lokální HBO nabízí také seriály stanic, které v Česku nejsou dostupné), komiksové seriály služby DC Universe, knihovnu studia Warner, novinky připravené exkluzivně pro HBO Max, které by neměly být k vidění nikde jinde, a populární série pro HBO Max zakoupené. Jmenovitě se jedná například o legendární Přátele, Ricka a Mortyho nebo South Park.

Jaké původní exkluzivní novinky HBO Max svým předplatitelům slibuje nabídnout už společně s květnovou premiérou? Konkrétně se jedná o šest filmů a seriálů - romantický seriál Love Life s Annou Kendrick v hlavní roli, dokument On the Record zaobírající se hnutím Me Too, soutěže Craftopia a Legendary a nakonec dětské pořady Looney Tunes Cartoons a The Not Too Late Show With Elmo. Níže můžete vidět trailery na jednotlivé pořady a kromě toho se pak také ukázal první velice krátký teaser na nový speciál Adventure Time: Distant Lands.

Zdroj: Deadline I, II
 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Martin | 24.04.2020 22:22
Víme, kdy spuštěn? " To je napsáno Česky, nebo Čínsky ?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest