Chuck: Podívejte se, jak herci vypadají dnes – po letech znovu zahráli starou epizodu

Chuck: Podívejte se, jak herci vypadají dnes – po letech znovu zahráli starou epizodu | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit další 3 obrázky
A je tu šance na celovečerní filmy?

Seriál Chuck je oním příkladem projektu, který je povedený a zábavný, ovšem nemá dostatečnou sledovanost. Ale naštěstí v případě téhle série (nejen ale hlavně) pro nerdy a geeky se vytvořila hlasitá základna fanoušků, kteří pomohli udržet seriál na obrazovkách pět řad. 

Chuck: Fanoušci a herci už zase usilují o jeho záchranu
 

Seriál tak běžel v letech 2007 až 2012 na NBC, jinak řečeno, skončil s před nějakými osmi lety s tím, že se herci samozřejmě rozprchli do různých směrů. Představitel Chucka Zachary Levi se vrhnl na komikové filmy (ztvárnil Fandrala v marvelovkách a u DC dostal na starost roli Shazama), Yvonne Strahovski se zase objevila například v seriálu Dexter a boduje díky sérii Příběh služebnice

Ale nyní, v době, kdy je omezeno vycházení, čím dál víc vidíme to, že se herci z určitých projektů "sejdou" skrze videokonferenci a k tomu došlo i v případě Chucka a to v rámci dobročinné série magazínu Entertainment Weekly nazvané EW Reunions: #UnitedAtHome (zatím se od fanoušků Chucka pro lidi zasažené covid-19 podařilo získat více než 30 tisíc dolarů)

Do akce se zapojila většina herců plus tvůrci seriálu Josh SchwartzChris Fedak a pustili se do čtení scénáře k epizodě Chuck Versus the Beard ze třetí řady. 

Setkání herců a tvůrců samozřejmě spustilo volání po vzniku šesté řady, což není moc pravděpodobné s ohledem na to, že se někteří z herců upsali jiným projektům, ale co třeba film, který by se dal natočit vcelku rychle? Po něm se volá v podstatě od konce seriálu. Během tohoto videa k tomu Zachary dodal:

"Jednoduše se z tvůrců snažím dostat 90 minut vhodného obsahu." 

Snaha se cení, ale jestli vyústí ve film, to je zatím nejisté. Nicméně, plno seriálů se dočkalo "oživení", takže šance, že vznikne zmíněný film nebo minisérie v případě Chucka, který je stále velmi milován, není úplně vyloučena.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest