Star Wars: Nový seriál se zaměří na ženy a je zasazen do úplně jiné doby

Star Wars: Nový seriál se zaměří na ženy a je zasazen do úplně jiné doby | Fandíme seriálům
Walt Disney Studios
Zobrazit další 4 obrázky
V jednom v dalším Star Wars seriálu dostanou prostor ženské hrdinky. Na projektu bude pracovat autorka chváleného seriálu Ruská panenka. 

Disneyho streamovací platforma Disney+ přinesla loni první hraný Star Wars seriál s názvem The Mandalorian, který se soustředil na námezdního lovce v časech chaosu po událostech Návratu Jediho. Na podzim má dorazit druhá řada a v budoucnu přijde série Obi-Wan Kenobi, kde se vrátí do role legendárního Jedie Ewan McGregor. Jeho příběh je pro změnu zasazený mezi Epizody III a IV. Dalším ohlášeným projektem je prequel s Cassianem Andorem, kapitánem povstalců, s nímž jsme se prvně viděli v Rogue One: Star Wars Story. Roli si zopakuje Diego Luna a s hrdinou se diváci podívají do období před Rogue One. Dalšího hraného seriálu by se možná mohla dočkat i rytířka Jedi Ahsoka Tano, ale to je zatím ve hvězdách.

Ahsoka Tano: Disney je údajně připravený postavu přivést zpátky i v dalších seriálech
 

Server Variety hlásí, že je v přípravě další seriál, který by se měl později objevit na Disney+. Ten se má soustředit na ženské postavy, má se odehrávat v úplně jiné době než ostatní Star Wars a má jít o akční thriller. Na projektu bude pracovat Leslye Headland, jež by měla údajně zastávat pozici scenáristky a showrunnerky. Největším úspěchem Headlend je dramedy seriál Ruská panenka od Netflixu, který byl nominován na třináct cen Emmy.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Malignus | 03.06.2020 10:04
Děsná kravina. Upřímně, nechápu marketing, který staví na "Seriál jen pro ženy", "Přátelský ke všem minoritám" apod. V podstatě už Disney předem odrazuje mužské fanoušky SW. Scénáristka dle popisu na wikipedii řadová SJW a "pravá ruka Weinsteina", o kterém už v PC hrách z roku 1990 kolovaly vtipy, že je to perverzní ožrala, tomu taky nepomáhá. Star Wars projekty po roce 2010 ve mě mnoho zájmu nevzbuzují, spíše naopak.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest