Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu

Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 47 obrázků
Pravidelný přehled novinek a zajetých seriálů se zaměřuje na kousky, které si odbydou premiéru v průběhu května.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Nebývá zvykem, že by pátý kalendářní měsíc nabízel tolik zajímavých seriálů, ze kterých se mohou vyklubat instantní hity. V květnu se vyjma návratu očekávaných titulů dočkáme i seriálových novinek, které nabízejí zvučné herecké obsazení, solidní tvůrčí zázemí či pouze povedené trailery, jež obyčejnou premisu představují v lákavé podobě. Pro květen jsme pro vás vybrali rovnou čtrnáct zajímavých seriálů, jež by bylo radno vyzkoušet.

Naše planeta a další úchvatné dokumenty Netflixu zcela zdarma a pro všechny
 

Hollywood

Hned 1. 5. si dobyde premiéru nová minisérie Hollywood od tvůrce antologií American Horror Story a American Crime Story Ryana Murphyho. Jak jsme vás již dříve informovali, Ryan Murphy podepsal mohutný kontrakt s Netflixem, pro který od loňského roku tvoří nové série. Hollywood je již druhým Murphyho počinem pro Netflix, prvním byla komedie z prostředí americké politiky The Politician.

Sedmidílná série se odehrává po druhé světové válce na sklonku 40. let minulého století a sleduje několik filmařů a herců kteří se snaží prosadit v Hollywoodu. Samotný Ryan Murphy svůj nový projekt na Netflixu popsal jako: „milostný dopis Zlaté éře Hollywoodu.“ Herecké obsazení tvoří Jim Parsons (Teorie velkého třesku), Dylan McDermott (American Horror Story), Darren Criss (American Crime Story), Hollanda Taylor (Dva a půl chlapa) či Samara Weaving (Guns Akimbo).

Více o limitované sérii se dočtete zde.

Upload

Vyjma ambiciózní dobové minisérie Hollywood si 1. 5. odbyde premiéru i sci-fi komedie Upload od streamovací služby Amazon Prime. O tomto komediálním seriálu jste nejspíš dodnes neslyšeli, ale jeho svižný trailer nás přesvědčil ho do našeho květnového výběru zahrnout. Děj seriálu je zasazen do blízké budoucnosti, ve které se lidé před svou smrtí mohou rozhodnout žít věčně tím, že své vědomí nahrají do cloudu, jež jim zprostředkuje virtuální posmrtný ráj.

Z upoutávky je patrné, že tvůrci se nepochybně inspirovali jednou z epizod Black Mirror. Hlavního hrdinu, se kterým diváci budou prozkoumávat hranice virtuálního posmrtného života, si zahrál Robbie Amell (The Flash, Lidé zítřka). Zárukou kvalitní komediální podívané by mohl být tvůrce a výkonný producent projektu Greg Daniels, který se podílel komediálních seriálech Kancl, Parks and Recreation či Simpsonovi.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Ledová archa

27.06.2014 | USA, Francie, Česko, Jižní Korea
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest