Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu

Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 47 obrázků
Pravidelný přehled novinek a zajetých seriálů se zaměřuje na kousky, které si odbydou premiéru v průběhu května.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Snowpiercer (Ledová archa)

Snowpiercer je jedním z nejodkládanějších seriálů posledních let. Sci-fi seriál, který se odehrává ve stejném světě jako jeho celovečerní jmenovec z roku 2013, nejprve vznikal pod záštitou stanice TNT. Posléze se projektu ujala stanice TBS a následně si projekt vzala pod svá křídla opět TNT. Tyhle produkční veletoče měly za následek odchod původního showunnera Joshe Friedmana a režiséra Scotta Derricksona poté, co natočili pilotní epizodu. Celá produkce seriálového Snowpeircera tak trvala přes dva roky a až nyní se konečně čekání chýlí ke konci. Naposledy si měl seriál odbýt premiéru na konci května, ale stanice TNT nakonec premiéru stanovila o dva týdny dříve, konkrétně na 17. 5.

Stejně jako film, i seriálová verze Snowpiercera je zasazena do postapokalyptické budoucnosti, ve které je planeta Země pokrytá ledem a lidé přežívají v důmyslném neustále se pohybujícím vlaku. Prostředí vlaku je odrazem civilizace, kde nejnižší třídy živoří a bojují o přežití, zatímco bohatí si žijí v neutahujícím blahobytu. V hlavních rolích se představí Daveed Diggs (Velvet Buzzsaw) a Jennifer Connelly. Pokud by vás seriál zaujal, tak se nemusíte obávat, že by předčasně skončil. Ještě před premiérou byla oficiálně potvrzena druhá série, ve které si zahraje Sean Bean.

Více o seriálu se dočtete zde.

Stargirl

Titul Stargirl je novou superhrdinskou sérií, která vznikla ve spolupráci platformy DC Universe a teenagerské sanice The CW. Komiksová postava Stargirl se již představila v televizním komiksovém světě Arrowverse, kde si její dospělou podobu zahrála Sarah Grey. Nový seriál se ovšem zaměří na dospívání této komiksové postavy a bude fungovat jako origin. Proto se v hlavní roli nepředstaví Sarah Grey, ale dvacetiletá Brec Bassinger (47 Meters Down: Uncaged). Premiéra se uskuteční 18. 5.

Synopse úvodní epizody zní: „V první epizodě má Courtney zdánlivě perfektní život v Los Angeles, což se ale změní, když se musí přestěhovat do Blue Valley v Nebrasce se svou matkou Barbarou (Amy Smart), nevlastním otcem Patem Duganem (Luke Wilson), nevlastním bratrem Mikem (Trae Romano) a zjistí, že má problémy s tím, aby se přizpůsobila životu v novém městě a na střední škole. Ale když Courtney odhalí, že Pat ukrývá velké tajemství ze své minulosti, nakonec se z ní stane nečekaná inspirace pro novou generaci superhrdinů.

Více o seriálu se dočtete zde.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Ledová archa

27.06.2014 | USA, Francie, Česko, Jižní Korea
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest