The Mandalorian: Trailer představuje velkolepý dokument o natáčení Star Wars seriálu

The Mandalorian: Trailer představuje velkolepý dokument o natáčení Star Wars seriálu | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 14 obrázků
Nová dokumentární série ukáže zatím nejdetailnější pohled na jeden z nejsledovanějších loňských seriálů. A alespoň podle první ukázky to vypadá na báječnou podívanou.

První hraný seriál ze světa Star Wars v podobě Mandaloriana byl jedním z nejúspěšnějších seriálových počinů loňského roku, který se stihl stát i lehkým fenoménem. Je tedy celkem logické, že se z nové podznačky snaží společnost Disney vytěžit co nejvíce. Ke konci letošního roku by měl Mandalorian přijít se svou druhou řadou, to ale není všechno. Už za pár dní, přesněji 4. 5., však kromě toho na Disney+ přistane zbrusu nový dokumentární pořad, který mapuje vzrušující proces celého natáčení.

The Mandalorian: Režisér Iron Manů začal pracovat na třetí sérii
 

Jak bylo nedávno odhaleno, Disney Gallery: The Mandalorian se v osmi epizodách zaměří hned na několik různých aspektů celé produkce, o kterých mimo jiné pod taktovkou showrunnera Jona Favreaua pohovoří hned celá řada osobností, které v ní sehrály důležitou roli. A to včetně producentů a režisérů Davea Filoniho, Pedra Pascala, Taiky Waititiho nebo Bryce Dallas Howard. Aktuálně se na celou sérii můžeme detailně podívat ve zbrusu novém traileru, který napovídá, že by se mohlo jednat o skutečně nápaditou a zajímavou podívanou, která by neměla uniknout žádnému fanouškovi Star Wars. Už jen fakt, že v ní bude k vidění, jak se pracovalo s neskutečně realisticky vypadajícím robotickým modelem oblíbeného Baby Yody, snad hovoří za vše.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest