Malý Sheldon neváhá ignorovat to, co stanovila Teorie velkého třesku

Malý Sheldon neváhá ignorovat to, co stanovila Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tvůrci prequelového seriálu jsou připraveni narušit kontinuitu značky, pokud bude Malému Sheldonovi nějak škodit.

Teorie velkého třesku se bezpochyby řadí k těm nejpopulárnějším sitcomům nového milénia. Partička sympatických geeků se na televizních obrazovkách objevila už v roce 2007 a až do minulého roku, co seriál přišel se svým posledním dílem, si odnášela jeden úspěch za druhým. Jeho pomyslným následovníkem se stala prequelová série Malý Sheldon, která se zaměřuje na léta, kdy Sheldon se svou rodinou vyrůstal v Texasu a chodil na střední školu.

Teorie velkého třesku: Jak se seriál měl původně jmenovat
 

Malý Sheldon se takového úspěchu jako oblíbená Teorie ani zdaleka nedočkal, přesto se však obecně jedná o celkem důstojné pokračování celé značky, kterému se relativně daří navázat na původní seriál. To by se však v budoucnu dost možná mohlo změnit. Alespoň to tak vyplývá z prohlášení Stevena Molara, showrunnera Malého Sheldona a jednoho z předních scenáristů Teorie.

Ten se v nedávném rozhovoru vyjádřil k tomu, jak se prequelový seriál v budoucnu chystá postavit k celé kontinuitě, kterou Teorie velkého třesku stanovila. Zatím se celkem drží. V Teorii bylo dáno, že Shledon šel na vysokou v jedenácti. Reportér se Molara zeptal, zda náhodou tvůrci nezvažovali, že by Shelyho odchod na vysokou odložili. Na to konto se scenárista rozpovídal o tom, že dělat jakékoliv změny oproti původnímu kánonu je vždy dvojsečné, nicméně tvůrci jsou připravení změny učinit, pokud by to mělo být ku prospechu příběhu malého chlace. Tvůrci se rozhodně nechtějí nechat nějak zásadně omezovat.

Zatím asi největší změnou oproti Big Bang Theory je povaha jednotlivých členů Shledonovy rodiny. Pozorujete ještě další změny? A jedná se podle vás o správný přístup? Nebo by si tvůrci měli dát práci s dodržováním kánonu? Napište nám do komentářů.

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Zduř | 05.05.2020 09:40
Quetzaloggu, opravdu jste takový dement?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest