The Mandalorian: Na druhé řadě se navzdory koronaviru stále pracuje

The Mandalorian: Na druhé řadě se navzdory koronaviru stále pracuje | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 21 obrázků
Kromě toho se o seriálu rozpovídal jeden z jeho předních tvůrců - Dave Filioni. Koukněte na hromadu fotek z natáčení první řady.

Druhá sezóna veleúspěšného Mandaloriana se řadí mezi nejočekávanější seriálové počiny celého roku. Už nějakou dobu víme, že se jí dočkáme někdy v říjnu, datum vydání bylo však oznámeno ještě ve chvíli, kdy celým Hollywoodem nestihla otřást koronavirová pandemie. A přestože se natáčení Mandaloriana, narozdíl od desítek jiných seriálů, stihlo dokončit ještě před hromadným zastavováním produkcí, doteď nebylo úplně jisté, zda četné restrikce přece jenom vydání neposunou. Nově však vyšlo najevo, že by odložení premiéry hrozit nemělo.

Po vzoru několika dalších sérií, například animovaného What If…? z dílen Marvel Studios, se totiž navzdory pandemii na postprodukci Mandaloriana podle všeho stále pracuje. Podle hlavního animátora Hala Hickela se ve druhé řadě nachází podobné množství vizuálních efektů jako v té první, tj. nějakých 4000 záběrů. A přestože se vzhledem k nutnosti pracovat odděleně z vlastních domovů jedná o značně ztíženou práci, tak prý bude před podzimní premiérou vše hotovo.

Mandalorian: Druhá řada nás naprosto dostane, myslí si představitel Dartha Maula
 

K prvnímu hranému seriálu ze světa Star Wars se v nedávném rozhovoru vyjádřil i jeden z jeho předních tvůrců - Dave Filoni. Za ten rok, co se na Mandalorianovi podílí, prý získal neskutečně moc zkušeností, hlavně proto, že se jedná o jeho první větší práci s hraným projektem. Stále se prý má rozhodně co učit

Když byl dotázán na to, jak to vypadá s hranou verzi oblíbené postavy Ahsoky Tano, která by se údajně měla v nové řadě objevit, tak bohužel pouze mlžil s tím, že si dokázala během let vybojovat svou pozici mezi hlavními postavami celého vesmíru Hvězdných válek, a že teprve uvidíme, jaká budoucnost ji čeká.

Na závěr se v galerii můžete podívat na zbrusu nové figurky z populární série Funko POP! a také první fotky z dokumentární série Disney Gallery: The Mandalorian, která mapuje produkci první řady Mandaloriana.

Zdroje: Variety, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest