Hora ze Hry o trůny pokořil vzpěračský rekord

Hora ze Hry o trůny pokořil vzpěračský rekord | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 5 obrázků
Rodilý Islanďan je ovšem vedle svých bratrů drobek. 

Hafþór Júlíus Björnsson, který od čtvrté série seriálu Hra o trůny ztvárňoval neporazitelného bojovníka Gregora Cleganea zvaného Hora, pokořil vzpěračský rekord. Více než dvoumetrový rodilý Islanďan uzvedl v sobotu v islandské Thor!s Power Gym celých 501 kilogramů váhy (on sám přitom váží 205 kilo), čímž pokořil světový rekord stanovený jiným vzpěračem, Eddiem Hallem z roku 2016, který uzvedl 500 kilogramů váhy.

10 nejlepších bitev Hry o trůny
 

Bjornsson celou událost streamoval živě na Instagramu, k videu poté napsal: „Nemám slov. Byl to úžasný den, který mi zůstane v paměti po zbytek života. Říkal jsem, že si pro to jdu a když si něco usmyslím, jsem jako pes s kostí v hubě. Chtěl bych poděkovat rodině, přátelům, trenérům, fanouškům i haterům, bez vás by tento vzpěr nebyl možný.“ Bjornsson vyhrál v roce 2018 soutěž World’s Strongest Man a stal se nejsilnějším mužem planety a od roku 2012 se pravidelně objevuje na stupních vítězů.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have no words. What an amazing day, one I will remember for the rest of my life. I said I was coming for it and once I set my mind on something I’m a dog with a bone. Want to give a huge shoutout to my family, friends, coaches, fans, sponsors and haters, all of whom helped this lift be possible. If you want to show some extra support head over to my YouTube, hit subscribe and check out my latest video where you can see some behind the scenes! Thank you all for your support! Support a family business - hafthorbjornsson.com . @roguefitness @reignbodyfuel @revive_md @transparentlabs @sbdapparel @kindafitkindafat_apparel @freezesleeve @coresportsworld @worldsultimatestrongman @australianstrengthcoach @stanefferding @theverticaldiet @andrireyr @stefansolvi @runarhrodi @kelc33

Příspěvek sdílený Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Hafthor měří přesně 205 centimetrů, což není nic oproti jeho bratrům, kteří jsou profesionální hráči basketbalu na Islandu. Oba jsou ještě o hlavu vyšší než on sám. I jeho dědeček měří nějakých 207 centimetrů, Bjornssonův otec měří 203 centimetrů. Díky své masivní postavě si mladý vzpěrač vysloužil roli Glegora Cleganea, ve které se předtím vystřídali už dva herci. Conan Stevens v první sérii a Ian White v sérii druhé. Hora nakonec skonal v plamenech po očekávaném epickém souboji se svým seriálovým bratrem Sandorem Cleganem (Rory McCann).

Připomeňte si legendární soubor Hory s Oberynem Martellem:

Zdroj: Variety, Hafþór Júlíus Björnsson/Instagram, Wiki

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest