Fury Files: Blíží se nový animovaný seriál s Nickem Furym

Fury Files: Blíží se nový animovaný seriál s Nickem Furym | Fandíme seriálům
Disney XD/Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nový animovaný Marvel seriál blíže představí hrdiny a záporáky od Marvelu.

Zatím jsme věděli o jednom novém marvelovském animovaném seriálu, který nabídne streamovací služba Disney+ a to sérii What If...?, jejíž premiéra je naplánována na příští rok. Jako překvapení se tak jeví informace, že ještě letoš se dočkáme jiné animované série od Marvelu na Disney+ a to Fury Files.

What If...?: Nové obrázky ukazují zombie Captaina Ameriku a další příběhy
 

Půjde o kombinaci animace a pohyblivých komiksů a očekávat máme následující:

"Fury Files budou k dispozici na Disney+ od 15. 5. 2020 a nemělo by vás překvapovat, že Nick Fury má složku o každém jednom marvelovském superhrdinovi. Fury Files poskytnou divákům přísně tajný přístup k informacím S.H.I.E.L.D.u, které se týkají klíčových marvelovských hrdinů a záporáků. Neodhalí je nikdo jiný, než samotný tajemný Fury a [seriál] bude mixem mezi animací a pohyblivými komiksy! Máte zájem o množství informací o každém jednom hrdinovi? Fury to jistí."

Rozhodně to zní zajímavě a dá se čekat, že fandové budou mít zájem o to, nahlédnout víc do života některých ikonických postav (očekává se, že mezi nimi budou Kapitán Amerika, Thor, Iron Man nebo Spider-Man). Možná někoho zklame, že Nicka Furyho, který bude průvodcem seriálem, nenadabuje jeho filmovým představitel Samuel L. Jackson, ale nahradí ho Chi McBride, nicméně, to asi není žádný velký problém. Hlavní je, aby tvůrci připravili podívanou, která fandům nabídne informace, které je pobaví a překvapí. 

Jak bylo řečeno, seriál bude mít premiéru 15. 5. 2020 s tím, že zatím není jasné, kolika epizod se dočká, ani to, jak dlouhé budou (nicméně se dá tušit, že určitě nepůjde o čtyřicetiminutové díly). Kromě toho se fandové marvelovských animovaných sérií o týden později dočkají na Disney+ druhé řady dalšího animáku - Marvel’s Future Avengers.

Titulní obrázek je ilustrační.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest