American Horror Story: Bizarní důvod, který přesvědčil Macaulay Culkina k účasti

American Horror Story: Bizarní důvod, který přesvědčil Macaulay Culkina k účasti | Fandíme seriálům
First Look International
Zobrazit další 2 obrázky
Tvůrce Ryan Murphy prozradil, čím přesvědčil herce, který se proslavil už v dětství, aby kývl na účast v další řadě.

Seriál American Horror Story s námi ještě nějaký ten pátek bude, letos v lednu byly schváleny další tři řady. Nicméně, desátá byla oznámena už v roce 2018 s tím, že se objeví letos a máme se těšit na návrat jmen jako Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross nebo Finn Wittrock, ale samozřejmě nebudou chybět ani nováčci.

American Horror Story: Seriál bude mít minimálně třináct řad, v desáté se vrátí Sarah Paulson
 

Bylo odhaleno, že se dočkáme Macaulaye Culkina, který se v dětství proslavil jako Kevin ve filmech Sám doma. Později už jeho filmová kariéra nebyla úplně oslnivá, ale sem tam se mihne v zajímavém projektu a právě American Horror Story by mohl být jeho návratem na výsluní.

Jeden z duchovních tvůrců American Horror Story Ryan Murphy prozradil, že je velkým fandou Culkina a také popsal to, jak se mu podařilo ho přesvědčit, aby na nabídku účasti v desáté řadě kývl:

"[Když] něco obsazuji, nikdy nenechvám lidi číst [scénář]. Řeknu jen: 'Tady je můj návrh.' A popíši jim postavu. A jemu jsem řekl, že [ve scénáři má] šílený erotický sex s Kathy Bates a další věci. On se odmlčel a poté řekl, 'Tohle zní jako role, pro kterou jsem se narodil.' A podepsal [smlouvu] hned na místě."

No, aby také ne, ne každý den jsou vám nabídnuty seriálové intimnosti s ceněnou herečkou Kathy Bates a co si budeme povídat, zní to jako scéna, která vzbudí pozornost. Nicméně, Kathy je na bizarnosti zvyklá, v jedné z předchozích řad American Horror Story ztvárnila například zabijáckého robota, takže sex s Macaulayem pro ni nebude nic, co by ji rozhodilo.

Jak je u tvůrců zvykem, tak zatím detaily o příběhu drží pod pokličkou, takže nevíme o čem desátá řada bude. Murphy prozradil, že scénáře jsou hotovy, čeká se na to, až pandemie covid-19 poleví a štáb se bude moci vrhnout na natáčení s tím, že Murphy v minulosti naznačil, že zdržení by mohlo vést ke změně tématu desáté řady, které je vázáno na specifické počasí. Co to přesně znamená, to zatím není jasné, ovšem například z teaseru představujícím obsazení je patrné, že by voda měla sehrát důležitou roli.

Zdroj: E! NewsSR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest