Knightfall: V Česku natáčený středověký seriál se po 2 řadách ruší

Knightfall: V Česku natáčený středověký seriál se po 2 řadách ruší | Fandíme seriálům
History Channel
Zobrazit dalších 8 obrázků
Stanice History oznámila zrušení dvou seriálů, budou vám na obrazovkách chybět?

Dvě dramatické série inspirované historickými událostmi zmizí z televizních obrazovek. Stanice History oznámila ukončení dvou svých seriálů. Neblahý osud potkal jak rytířský řád Templářů v sérii Knightfall (Soumrak templářů), jejíž druhá řada se natáčela i v České republice, tak i historickou sérii Project Blue Book (Projekt Modrá kniha), ve které geniální astrofyzik dr. J. Allen Hynek s kapitánem Michaelem Quinnem vyšetřují případy UFO v 50. letech minulého století.

Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu
 

O tom, že s budoucností seriálu Knightfall to nevypadá růžově, se diskutovalo již delší dobu. Poslední epizoda druhé série si dobyla premiéru před necelým rokem a od té doby se o další sezóně takřka nemluvilo. Druhá série historického dramatu byla zajímavá nejenom natáčením v tuzemských lokacích, ale i obsazením Marka Hamilla do vedlejší role mistra Taluse. Poněvadž herec proslavený Hvězdnými válkami se v posledních letech věnuje především dabingu a v hraných filmech a seriálech vystupuje jen sporadicky.  

Zrušení Projektu Modrá kniha je o něco překvapivější. Na rozdíl od Knightfallu se honosil mnohem přívětivějšími recenzemi a jeho druhá série skončila teprve v březnu letošního roku. Ukončení dvou sérií pro stanici History znamená, že z jejích seriálů zbývá pouze finálních deset dílů šesté sezóny Vikingů. Po skončení epické ságy vikinga Ragnara Lothbroka a jeho synů tak History ukončí (přinejmenším na určitou dobu) hranou produkci. Prozatím stanice neoznámila žádné další seriálové projekty.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Michalx112 | 09.05.2020 20:01
Hadam nie vazne mi idu zrusin somrak templaru vsak tym serialom zijem obe serie som videl uz 5 krat a tesil som sa na pokracovanie je to svinstvo ze sa to ma zrusit ten serial mi dodaval silu a nadej ze este niekdo robi normalne historicke seriali
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest