Tiger King: Tvůrci kočičího hitu chystají nové epizody

Tiger King: Tvůrci kočičího hitu chystají nové epizody | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dokumetární hit od Netlfixu se možná dočká další exkluzivní epizody. O čem bude?

Jarní dokumentární série Tiger King, která pojednávala o podsvětí amerických chovatelů velkých koček, se stala na Netflixu velkým hitem. Sedmidílná řada se zaměřila především na kontroverzního chovatele Joa Exotica a jeho největší rivalku Carole Baskin, zakladatelku společnosti Big Cat Rescue. S odstupem několika týdnů přidal Netflix ještě jednu dodatkovou epizodu nazvanou Tiger King a Já, která nebyla natočena tvůrci seriálu Ericem Goodem a Rebeccou Chaiklin. Server The Hollywood Reporter přišel s informací, že bychom se mohli dočkat další nadstavbové epizody (nebo epizod) od původních tvůrců, která by se zaměřila na incident během kouzelnické show Siegfried & Roy.

Pán tygrů: Hlavní roli v chystané seriálové adaptaci ztvární Nicolas Cage
 

Server THR informace získal od doktora Jamese Liua, spoluředitele konzervatoře Turtle Conservancy. Tu založil režisér Tiger Kinga Eric Goode, jenž je známým americkým podnikatelem, ochráncem přírody a filmařem. Doktor Liu kontaktoval The Hollywood Reporter s žádostí o kontaktní údaje Chrise Lawrence. Ten pracoval jako chovatel a krotitel tygrů pro slavné německo-americké iluzionisty Siegfrieda Fischbachera a Roye Horna, kteří dlouhých třicet pořádali v Las Vegas ohromnou kouzelnickou show, jejíž součástí byla i zvířata, především ale velké kočky jako tygři a lvi.

Liu se serveru THR svěřil, že Eric Goode a Rebecca Chaiklin chystají další epizodu Tiger Kinga, která se zaměří na tragický incident z roku 2003. Tehdy byl během představení napaden Roy Horn jedním z bílých tygrů, který nereagoval na Hornovy natrénované pokyny a začal se po něm ohánět tlapou. Horn se tygra snažil odstrašit a několikrát jej udeřil mikrofonem, který měl v ruce. Tygra to ještě víc podráždilo, vrhl se po Hornovi, povalil ho a zakousl se mu do krku. Diváci si tehdy mysleli, že se jedná o součást představení, brzy si ale všichni uvědomili, že Roy Horn nyní bojuje o život. Po několika operacích se kouzelník zotavil, jednalo se ale o konec jeho kariéry a zranění jej poznamenala do konce života. Roy Horn zemřel 28 dubna tohoto roku na komplikace způsobené nemocí COVID-19. Chovatel tygrů Chris Lawrence, který byl za zvířata zodpovědný se od incidentu potýká s PTSD (posttraumatická stresová porucha) a prohlašuje, že viníkem incidentu je sám Roy Horn, který během představení pochybyl a nedodržoval pokyny.

Detailní reportáž o incidentu stanice ABC News:

Zdroje: The Hollywood Repoter, Wiki

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest