Stargirl: Tvůrce slibuje triky na úrovni stamilionových filmových komiksovek

Stargirl: Tvůrce slibuje triky na úrovni stamilionových filmových komiksovek | Fandíme seriálům
DC Universe
Zobrazit dalších 8 obrázků
Geoff Johns věří, že obrazová stránka se nebude mít za co stydět.

Komiksový seriál Stargirl si odbyl premiéru na streamovací službě DC Universe v noci na dnešek a u nás je k dispozici na HBO Go ode dneška. A protože samozřejmě tvůrci chtěli fanoušky navnadit, přišel tvůrce seriálu Geoff Johns s odvážným tvrzením, které naznačuje, že Stargirl si nezadá se blockbusterovými filmy od DC. Minimálně to platí pro vizuální stránku:

Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu
 

"Využití všech nástrojů, které jsme použili v případě Wonder Woman, Aquamana, Shazama [nám umožní] nejen nabídnout skvělé emotivní, dojemné, zábavné příběhy, ale také vizuály, které jste ještě v superhrdinských seriálech neviděli. Nemůžu se dočkat toho, až lidé uvidí úvodní scénu. Nemyslím si, že lidé očekávají to, jak velkolepá je Stargirl po vizuální stránce."

To jsou odvážná vyjádření. Přece jen, zmíněný Aquaman byl obrazově epickou podívanou, takže srovnávat s ním Stargirl není jen tak. A je otázkou, kolik finančních zdrojů měli tvůrci k dispozici s ohledem na to, že služba DC Universe údajně neboduje tak, jak se doufalo, takže se dá tušit, že DC a Warner Bros. nebudou při financování jejích seriálů zrovna rozhazovat. Něco do kasičky přispěje i vysílání na The CW na mezinárodních trzích, nicméně to platí pro jiné seriály z Arrowverse také a na jejich nízkém rozpočtu to nic nemění.

Na druhou stranu, několik seriálových projektů nám ukázalo, že se dá za málo peněz natočit hodně muziky a pokud bude i Stargirl důkazem, že to jde, tak jedině dobře pro diváky.

Tady jsou nejnovější trailer a dole v galerii nejnovější obrázky.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest