The Agoraphobics Detective Society: Pilotní epizoda kriminálního seriálu bude natáčena z domova herců

The Agoraphobics Detective Society: Pilotní epizoda kriminálního seriálu bude natáčena z domova herců | Fandíme seriálům
20th Century Fox
V hlavních rolích se objeví Brian Cox a Claes Bang, výtěžek pomůže filmařům zasaženým koronavirem.

Přestože pomalu dochází k uvolňování restrikcí týkajících se pandemie covid-19 (nebo minimálně v našich končinách ano), stále se tvůrci filmů a seriálů musejí vypořávat s různými omezeními. A tak se spoléhají na různé metody, jak se s nastalou situací poradit. Filmaři stojící za hraným seriálem Černá listina se tak například spolehli na animaci a tvůrci seriálu All Rise zase na natáčení z bezpečných domovů herců

Recenze: Dracula
 

Podobně jako tým nového seriálu The Agoraphobics Detective Society. Ten bude mít osm dílů a pilotní epizoda bude natáčena především z domova herců. Což nebude s ohledem na námět problém, protože se zaměří na skupiny pacientů, kteří se snaží zjistit, kam zmizel proslulý psychiatr, takže je jasné, že budou často komunikovat skrze online kanály.

Těšit se můžeme na oscarového herce Briana Coxe nebo na představitele seriálového Drákuly Claese Banga. Kromě nich uvidíme také jména jako Ian Harvie, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Campbell-Hughes, Grace Van Patten, Nicole Ansari-Cox, Simon Kunz nebo Josephine Butler.

Režie a scénáře se pak ujme tým ve složení Dolly Wells, Heidi GreensmithSuzi Ewing s tím, že první epizoda bude ještě tento měsíc dostupná skrze oficiální stránku společnosti Pinpoint Presents a diváci budou požádáni, aby za zhlédnutí zaplatili libovolnou částku. Výtěžek poputuje na pomoc filmařům zasaženým právě pandemií covid-19.

Producentka Maggie Monteith poznamenal, že to logisticky a časově (kvůli různým časovým pásmům, ve kterých se jednotliví herci nacházeli) nebylo snadné, ale nakonec se s pomocí telefonů, počítačů a dalších technologických vychytávek podařilo získat dostatek materiálu pro pilotní díl.

Fotografie pochází z filmu X-Men 2.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest