Continental: Seriál do hloubky prozkoumá svět Johna Wicka, blíže představí známé postavy

Continental: Seriál do hloubky prozkoumá svět Johna Wicka, blíže představí známé postavy | Fandíme seriálům
Summit Entertainment
Zobrazit dalších 8 obrázků
Přinášíme bližší informace o seriálovém spin-offu Johna Wicka.

Režisér všech tří dosavadních dílů akční série John Wick Chad Stahelski se rozpovídal o chystaném seriálovém spin-offu The Continental. O seriálu, který se bude odehrávat ve stejném světě jako John Wick, se diskutovalo již v roce 2017, krátce po úspěchu druhého filmu. Již dříve bylo oznámeno, že seriál bude prequel zasazený mnoho let před událostmi prvního Johna Wicka. Nyní Chad Stahelski osvětlil to, že seriál bude nahlížet na tento komplexní svět z nové perspektivy a dále se rozpovídal o tom, jakým způsobem do něj budou zakomponované postavy z filmů.

Představitel klauna z filmů To pro Netflix ztvární skutečně žijícího zločince
 

Práce na seriálu The Continental stále probíhají. Seriál představí jiný pohled na tento rozmanitý svět než filmoví předchůdci. Seriál prozkoumá tento svět nájemných zabijáků více do hloubky a představí se v něm nespočet nových postav. The Contintental bude mít zcela odlišnou dějovou strkturu než má John Wick. Zatímco v Johnu Wickovi sledujeme slet událostí během takřka jednoho týdne, tak The Contintal bude pokrývat mnohem delší časový úsek,“ řekl v rozhovoru pro kanál Hey Fandom Chad Stahelski. Dále se režisér vyjádřil v tom smyslu, že seriál se nebude zabývat pouze životem asasínů, ale bude prozkoumávat i ostatní faktory, které do jejich života zasahují a které je ovlivňují. Také se dočkáme odhalení původu některých postav, které se objevili v Johnu Wickovi.

Stahelski bohužel v rozhovoru nezacházel do podrobností. Dalo by se ovšem spekulovat o tom, že se seriál bude více zaobírat osobním životem nájemných vrahů či politikou, která do tohoto světa jistě také určitým způsobem zasahuje. Nakonec Chad Stahelski uvedl že: „Sdílený svět v seriálu nebude vyprávěn z perspektivy Johna Wicka tak jak tomu bylo u filmů, avšak to neznamená, že do seriálu postava Johna Wicka nebude zasahovat, pouze to již nebude jeho příběh.“ Tím Stahelski jistě navnadil všechny fanoušky série, protože to vypadá, že bychom se v seriálu mohli dočkat Keanu Reevese coby Johna Wicka alespoň v podobě krátkého camea.  

Zatím bohužel nejsou známé žádné informace ohledně obsazení či probíhajícího castingu. Na produkci seriálu se podílí stanice Starz se studiem Lionsgate. Vyjma seriálu se samozřejmě pracuje i na čtvrtém dílu Johna Wicka, který opět zrežíruje Chad Stahelski a v titulní roli se vrátí Keanu Reeves. Naneštěstí se čtvrtého snímku nedočkáme v květnu příštího roku, ale až v roce 2022. Stejně jako u většiny nadcházejících filmů i zde do plánovaného data premiéry zasáhla koronavirová pandemie.

V galerii níže si můžete prohlédnout to, jak by John Wick vypadal v animované podobě, pokud by se objevil v seriálech jako Rick a Morty či Simpsonovi. Za kresbami stojí umělec Dino Tomic, který na svém instagramovém účtu předělává do kreslené podoby celebrity a filmové hvězdy.

Zdroj: Movieweb

 
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

John Wick

17.05.2019 | USA, Kanada, Čína
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest