The Mandalorian: Seznam známých postav, co se mají objevit ve 2. řadě houstne

The Mandalorian: Seznam známých postav, co se mají objevit ve 2. řadě houstne | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Obsazení doplnil Timothy Olyphant. Jason Isaacs by si rád zahrál Velkého inkvizitora. Představitelka Fennec Shand sdílela fotku v kostýmu.

Pojďme si to trošku shrnout. Druhou sérii The Mandaloriana má doplnit řada dalších postav a některé jsou fanouškům Star Wars dobře známé buď z filmů nebo animovaných seriálů. Diváci by se měli dočkat Ahsoky Tano (Rosario Dawson), která začínala jako učednice Anakina Skywalkera v klonových válkách a později se vypracovala jako jedna z nejlepších rytířek Jedi. Dorazit má námezdní lovec Boba Fett (Temuera Morrison), jemuž se evidentně podařilo zachránit se ze Sarlaccova chřtánu, kam v Návratu Jediho spadnul. Dalším na seznamu má být mandalorianská vůdkyně Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) a klonový voják Rex, jehož by si měl taktéž zahrát Morrison.

K nim by se měla údajně přidat další známá postava, kterou je další Mandalorianka jménem Sabine Wren z animovaného seriálu Povstalci. K její postavě se váže Darksaber, který jsme viděli na konci první řady The Mandaloriana. Díky meči se Sabine stala symbolem naděje na osvobození domovské planety Mandalore od vlády Impéria a později předala Darksaber Bo-Katan. Jenomže pak se nějakým záhadným způsobem staré mandaloriánské zbraně zmocnil Gideon z rozpadlého Impéria. Sabine se objevila ještě v animovaném seriálu Síla osudu. Setkání s Ahsokou a ostatními pro ni nebude premiérou (pokud se všechny postavy v sérii nakonec skutečně objeví). Hrdinové se mezi sebou znají a spojuje je společná minulost.

The Mandalorian 2: Série přizvala výrazné režisérské osobnosti
 

Ačkoliv natáčení druhé řady skončilo začátkem března a momentálně probíhá postprodukce (navzdory koronaviru se seriál nezpozdí, jak mohlo hrozit), tak jsme se dozvěděli, že obsazení rozšířil Timothy Olyphant (Podivní, seriál Justified) v neznámé roli. Můžeme zatím hádat, jestli půjde čistě o novou nebo naopak již známou postavu.

Kdo by se v nějaké hrané sérii neváhal objevit, by byl Jason Isaacs (Lucius Malfoy z Harryho Pottera), který daboval Velkého inkvizitora v Povstalcích. Inkvizitor byl bývalý strážce chrámu Jedi, který přešel na Temnou stranu Síly. Pod vedením Darth Vadera byl vycvičen, aby pronásledoval Jedie, jimž se podařilo přežít Palpatineův Rozkaz 66 a pokud se nepřidali na Temnou stranou, čekala je smrt. Kdo ví, možná Isaacs šanci někdy dostane.

Níže můžete kouknout na Ming-Na Wen v kostýmu vražedkyně Fennec Shand, která by se prý měla vrátit ve druhé sérii, tudíž její osud v páté epizodě první řady ještě nemusí být zpečetěn. Před smrtí Fennec mohla zachránit tajemná postava, která k ní na konci epizody přišla a jednou ze spekulací je, že by to mohl být právě Boba Fett.

Zdroje: Comingsoon, THR, Collider, CNBC, Bottleneck Gallery

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 11

Pavel | 02.08.2022 00:19
Nechapu jak je mozne aby se v serialu kde je jodovy pouhych 50 let (baby) muzou objevit postavy ktere hraji v dobe kdy je jodovy 300 let a vic. Ktere se objevuji jako teenager ( Ashoko) v dobe kdy je na scene uz Anakin. To mi na serialu trochu vadi. Jinak je bombovy. :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest