Konec civilizace: Dystopie z přelomového sci-fi románu se dočkala seriálové podoby

Konec civilizace: Dystopie z přelomového sci-fi románu se dočkala seriálové podoby | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 6 obrázků
První trailer odkrývá na první pohled vysněnou budoucnost, která však není taková, jak se zdá. Zbavíme se k smrti?

Vítejte v na první pohled utopické budoucnosti, která představuje společnost, jež dosáhla míru a stability prostřednictvím zákazu monogamie, peněz , rodiny a historie samotné. Jako občané Londýna v roce 2540 se Bernard Marx a Lenina Crowne vydávají na dovolenou do Savage Lands, kde se zapletou do trýznivé a násilné vzpoury. Pár je zachráněn Johnem the Savagem, který s nimi uprchne do Londýna. Johnův příchod na nové místo naruší jeho utopickou harmonii a Bernard s Leninou se budou muset vypořádat s následky.

Materiál devítidílný seriál od streamovací služby Peacock čerpal z románu Brave New World z roku 1932. U nás vyšla jako Konec civilizace. Autor Aldous Huxley na stránkách stvořil dystopickou vizi futuristického světa, který zaplnil geneticky upravenými občany s inteligentní sociální hierarchií.

Brave New World: Představitel mladého Hana Sola si zahraje v nové sci-fi sérii
 

V seriálu si Johna zahrál Alden Ehrenreich, který ztvárnil vesmírného pašeráka Hana Sola ve filmu Solo: Star Wars Story. Bernard dostal tvář Harryho Lloyda z Anthropoida nebo Teorie všeho. Role Leniny se ujala Jessica Brown FindlayVictora Frankensteina nebo seriálu Panství Downtown. Dále hrají Hannah John-Kamen (Tomb Raider, Ant-Man a Wasp), Nina Sosanya (seriály Moond and Me, Na mušce), Joseph Morgan (seriál The Originals) nebo Demi Moore, jež se objeví ve třech epizodách jako Johnova matka Linda. Showrunnera dělal David Wiener (seriály Živí mrtví: Počátek konce, Strange Angel) a seriál startuje 15. 7..

V galerii na vás čekají první fotky nebo popřípadě může nahlédnout do vzdáleně utopické budoucnosti prostřednictvím traileru.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest