Zaklínač 2: Herecké obsazení se rozšířilo o nového zaklínače a další postavy

Zaklínač 2: Herecké obsazení se rozšířilo o nového zaklínače a další postavy | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Kromě toho by se pak podle všeho mohlo brzy obnovit natáčení ve Velké Británii.

Druhá série úspěšného seriálového Zaklínače oproti té první přinese mnoho nového, a to sice především z toho důvodu, že nebude pouze adaptovat krátké povídky z prvních dvou knih, ale také první ze série plnohodnotných románů s názvem Krev elfů. Při této příležitosti se pak ve velkém rozšíří i ansámbl postav, ke kterým přibydou i jedny z těch nejznámějších a nejdůležitějíšch. Mimo jiné se například seznámíme i s dalšími zaklínači.

JIž před nějakou dobou bylo potvrzeno, kdo ztvární moudrého Vesemira, aktuálně se pak díky uniklému castingu dozvídáme, že se v seriálu objeví jakýsi zaklínač Hemrik, který po vzoru Geralta a Vesemira pochází ze Školy vlka. Jeho role je v tuto chvíli záhadou, postava se totiž v knižní předloze neobjevila. Ztvární ji každopádně kaskadér Joel Adrian, který pracoval například na posledních Star Wars.

Zaklínač: Druhá řada se blíž podívá na záporáky a Nilfgaard
 

Souběžně bylo odhaleno hned několik dalších jmen, která byla však obsazena pouze do menších rolí. Podobu zatím nepojmenovaných elfů na sebe vezmou Vernon Dobtcheff (Doctor Who) a Alina Ilin (Pennyworth). Neupřesněné role jakési Meeny Coppercloth se ujme Lesley Ewen (Arrow). Dosud nepojmenovaný a nespecifikovaný charakter nakonec ztvární Scarlett Maltman (The Great).

Nejspíše o něco důležitější zprávou je v tuto chvíli každopádně to, že by se Zaklínač dost možná mohl v blízké době opět začít točit. Produkce byla v polovině března po vzoru desítek dalších projektů přerušena kvůli koronavirové pandemii. Aktuálně by britská vláda opět měla dovolit natáčení velkých projektů za předpokladu, že budou dodržována bezpečnostní pravidla spojená s epidemií. Obnovení produkce očekávaného fantasy by tedy v tuto dobu nemuselo stát nic v cestě.

Zdroje: Redanian Intelligence, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest