Tiger King: Právníci Joa Exotica skutečně požádají Trumpa o milost

Tiger King: Právníci Joa Exotica skutečně požádají Trumpa o milost | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Právní tým "hrdiny" kultovního dokumentu dokonce vyrazil do Washingtonu. 

Joe Exotic, tedy ústřední postava veleúspěšného dokumentu Pán tygrů streamovací služby Netflix, je aktuálně ve vězení za dva pokusy o nájemnou vraždu a sedmnáct případů týrání zvířat. Odsouzen byl na 22 let, ale s tím se samozřejmě Joe nehodlá smířit. 

Pán tygrů: Hlavní roli v chystané seriálové adaptaci ztvární Nicolas Cage
 

A svitla mu určitá naděje, když se současný americký prezident Donald Trump poté, co se dozvěděl o popularitě dokumentu, nechal slyšet (byť někteří věří nebo možná doufají, že ve vtipu), že se na případ osobně podívá. Z politického hlediska je to dobrý krok, protože spousta lidí tak nějak pozapomněla, že byl Joe právoplatně odsouzen (a těžko si představit, že ve všech 19 bodech obžaloby se soud mýlil) a zajímá je jen to, že je pobavil.

Trump by si mohl na Exoticovi nahnat nějaké politcké body, a ten zase samozřejmě doufá, že by mu prezident mohl udělit milost. Právníci dokonce zformovali skupinu nazvanou Team Tiger v jejímž čele je Eric Love. Tým vyrazil do Washingtonu s tím, že se pokusí domluvit schůzku přímo s Donaldem Trumpem a budou se snažit pro svého klienta milost získat.

Nicméně, mají poměrně zvláštní způsob, jak si získat prezidentovu pozornost, od středy jezdí po ulicích hlavního města v autobuse s nápisy "Free Joe Exotic". Bulvární stránky TMZ také Erica požádaly, aby do éteru vypustil svůj návrh pro Trumpa, což se také stalo:

"Prezidente Donalde J. Trumpe, ze všech prezidentů jste vy tím, kdo má pochopení pro to, pokud se někomu snaží zničit pověst nebo je neprávem obviněn nebo čelí nespravedlnosti. Vím, kde je v našich případech synergie a porozumění, my oba víme a rozumíme tomu, kde k tomu dochází. Můj návrh pro prezidenta zní, prosím udělte milost Joe Exoticovi."

Podle Lovea prezident o přítomnosti Team Tiger ve městě ví, ale zatím ke kontaktu nedošlo. Tak uvidíme, co se stane dál. Možná zní šíleně to, že by je prezident přijal, ale asi budete souhlasit s tím, že Donald Trump už udělal překvapivější věci...

Zdroj: MovieWeb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest