Herečka Lori Loughlin v kauze školních podvodů přiznává vinu

Herečka Lori Loughlin v kauze školních podvodů přiznává vinu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Někteří zámožní rodiče se nestydí uchýlit k podvodům a úplatkům, aby své ratolesti dostali na prestižní školu. A někdy na to doplatí.

Hvězda oblíbeného sitcomu Plný dům (Full House) Lori Loughlin přiznala vinu v kauze podvodů spojených se školními institucemi. Herečka byla obviněna z podplácení a nabízení úplatků učitelům a školním úředníkům s cílem dostat vlastní potomky na prestižní vysokou školu. Loughlin čeká na oficiální verdikt soudu, svoji vinu a účast na skandálu přiznala soudci 21. května přes videokonferenci. Její prozatímní žalobní dohoda vyžaduje celkem dva měsíce ve vězení, pokutu v hodnotě 150 000 dolarů a sto hodin veřejně prospěšných prací.

Zoufalou Manželku Felicity Huffman čeká za úplatky vězení
 

Skandál kolem přijímaček na vysokou školu praskl minulý rok. Rodiče, kteří se měli organizovaného podvodu zúčastnit, údajně nabízeli úplatky za zfalšování výsledků testů přijímacích zkoušek. Do komplotu bylo údajně zapleteno na padesát členů vyšší společenské vrstvy, mezi nimi herečka Lori Loughlin, její manžel a módní návrhář Mossimo Giannulli nebo hvězda Zoufalých manželek Felicity Huffman. Zatímco Loughlin a Huffman byly obviněny ze stejných trestných činů, Mossimo Giannulli byl navíc obviněn z poštovních podvodů a jeho žalobní dohoda vyžaduje celých pět měsíců ve vězení, 250 000 dolarů pokutu a 250 hodin veřejně prospěšných prací.

Lori Loughlin se proslavila rolí Becky Katsopolis v americkém sitcomu Plný dům (Full House), který v televizi běžel od roku 1987 a do roku 1995 stihl odvysílat celkem osm řad. V roce 2016 mělo na Netflixu premiéru pokračování s původním obsazení nazvané Zase máme plný dům (Fuller House), kde si Loughlin roli zopakovala. Herečka se také pravidelně objevovala v televizní detektivní filmové sérii Zaprášená tajemství (Garage Sale Mystery) nebo v dramatickém seriálu When Calls the Heart. Její manžel Mossimo Giannulli je zakladatel módní firmy Mossimo, která se specializuje na oblečení pro mladé lidi.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest