Love, Victor: První trailer na seriál, který byl pro Disney+ příliš kontroverzní

Love, Victor: První trailer na seriál, který byl pro Disney+ příliš kontroverzní | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriálové pokračování oceňovaného filmu Já, Simon se představuje v traileru.

Z filmu Love, Simon/Já, Simon se stal slušný finanční úspěch, který se navíc líbil i recenzentům a v takovém případě je běžnou praxí, že se začne uvažovat o tom, jak toho využít. V tomto případě bylo rozhodnuto, že na film naváže seriálový spin-off Love, Victor (bylo potvrzeno, že v něm jako průvodce uslyšíme představitele Simona Nicka Robinsona a uvidíme také Keiynana Lonsdalea, který si také v původním filmu zahrál). 

Jak název napovídá, v centru dění bude středoškolák jménem Victor (Michael Cimino), kterého příběh Simona inspiroval, ale jak se ukáže, prožít si vlastní podobný příběh není vůbec jednoduché. 

Seriál byl původně připravován pro streamovací službu Disney+, ale společnost Disney se nakonec rozhodla, že ho nabídne na jiné streamovací platformě a to Hulu s tím, že podle všeho Disney hodlá přesouvat trošku odvážnější (v tomto případě je "odvážnější" to, že je hlavní hrdina gay) projekty právě na Hulu

Oficiální zápletka zní:

"Seriál je zasazen do stejného světa, jako zlomový film z roku 2018 Love, Simon, který se inspiroval u oceňované knihy od Becky Albertalli nazvané Simon vs. the Homo Sapiens Agenda. V centru dění bude Victor, nový student na střední škole Creekwood High School, který si prochází vlastním dobrodružstvím, jehož cílem je poznat sám sebe, čelit výzvám, kterého ho čekají doma, přizpůsobit se novému městu a prozkoumat svou sexuální orientaci. Když toho na něj začne být až moc, osloví Simona s žádostí o pomoc, aby se dokázal vypořádat se všemi pozitivy i negativy života středoškoláka."

Aktuálně jsme se dočkali traileru, který naznačuje, že se Disney asi nemusel obávat toho, že by se jednalo o příliš kontroverzní sérii. Zdá se, že půjde o sympatickou středoškolskou podívanou, která bude dávkovat v přijatelných dávkách drama, emocionální chvíle a slušnou porci humoru. K tomu si přidejte fajn obsazení a z Love, Victor se vyklube pohodová "letní" série, která pobaví a nevtáhne vás do víru deprese a smutku, tak jak je dnes u spousty seriálu zvykem. 

Premiéra se odehraje 19. 6. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest