NOS4A2: 2. série hororového seriálu se představuje v traileru

NOS4A2: 2. série hororového seriálu se představuje v traileru | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 14 obrázků
Autor předlohy si seriál o tajuplné vánoční zemi chválí a vysvětluje proč. 

Nenápadný hororový seriál NOS4A2 přichází se svojí druhou sérií. Stejně jako předloha od Joa Hilla, i děj seriálu se bude rozpínat napříč několika lety. S druhou řadou skáčeme dopředu o osm roků a naše hrdinka Vic (Ashleigh Cummings) se stále snaží zastavit Charlieho Manxe (Zachary Quinto), který čerpá sílu z duší dětí.

Druhá série se již představila v první ukázce a datum vydání tvůrci stanovili na 21. 6. 2020. Teď spatřil světlo světa trailer druhý, který přitápí pod kotlem. Oproti první ukázce přináší více střípků z příběhu, přesto neodhaluje příliš. O převratnou ukázku se nejedná, ale fanoušky seriálu určitě potěší.

Co by mohlo nalákat naopak diváky nové, je přístup autora předlohy k seriálu. Ten si ho opravdu chválí a vyzdvihuje práci scenáristky a showrunnerky Jami O’Brien. „Jami ví, co z knihy má nechat a co vypustit. V knize je hlavní hrdince Vic deset, když se s ní čtenář potkává. Až po časovém skoku, je z ní dospělá dívka, jakou známe ze seriálu. Prvních pár epizod mohla Vic hrát mladá herečka, ale Jami chtěla, aby si divák vytvořil pouto s její dospělou verzí a představitelkou Ashleigh Cummings. Oželila proto pár scén, kvůli intenzivnějšímu zážitku. To bylo jen jedno z řady správných rozhodnutí.“

Vždy vidíme rádi, když je autor předlohy se svou adaptací spokojen, tak nezbývá přát fanouškům, aby to vnímali úplně stejně.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest