Good Boy: Vraždící pejsek hájí paničku doslova zuby nehty

Good Boy: Vraždící pejsek hájí paničku doslova zuby nehty | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Projekt je součástí série od Hulu nazvané Into the Dark.

V roce 2018 streamovací společnost Hulu spustila sérii nazvanou Into the Dark, kdy první řada obsahovala 12 dílů s tím, že každý z nich nabídl jiný příběh, obsazení i tvůrčí štáb. A také celovečerní délku. V minulém roce pak odstartovala druhá řada, která bude mít opět dvanáct dílů, kdy devátý bude uvedený 12. 7. 2020 a ponese název Good Boy

Into The Dark: 2. řada hororové série od producentů Očisty a Uteč dorazí už v říjnu
 

Jeho námětem je příběh ženy, které se zrovna nedaří v milostném životě a tak si zajde do útulku, aby si pořídila pejska a zlepšila si náladu. Což také nejdříve funguje, ale ukáže se, že rádoby roztomilý domácí mazlíček je na svou novou majitelku fixovaný až příliš a udělá cokoliv, aby ji ochránil. Cokoliv. 

V hlavní roli se objeví Judy Greer, dál se můžeme těšit například na hvězdu Policejní akademie Stevea Guttenberga nebo Ellen Wong ze seriálu Glow. Režii zajístil Tyler MacIntyre, scénář pak dvojice Will a Aaron Eisenbergovi. Právě oni dva oslovili Judy s tím, že připravují projekt, který je jí šitý přímo na míru a protože herečku zaujal, kývla na to, že se v něm objeví. 

Ostatně, dá se tušit, že natáčení byla zábava, protože podle traileru jde o onen typ filmu, který je na jednu stranu záměrně absurdní a hodně přitažený za vlasy, ale na té druhé se nebojí být krvavý. Je očividné, že tvůrci jsou si vědomi toho, jak šíleně zní idea malého pejska, který vraždí jako na běžícím páse (na praštěnost této situace je ostatně v upoutávce přímo upozorněno) a tak kromě brutálních momentů sázejí i na humor. 

Těžko zatím říct, jestli se z Good Boy stane jedna z oněch kultovních hororových komedií nebo se dočkáme filmu na jedno zhlédnutí, který nebude nudit, ale rychle na něj zapomeneme, nicméně minimálně trailer vypadá zábavně.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest