Seriálový týden: Netflix v posledních dnech ovládly dokumentární série

Seriálový týden: Netflix v posledních dnech ovládly dokumentární série | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Velké popularitě se však těšilo také sci-fi Snowpiercer nebo komediální Jednotky vesmírného nasazení. Na HBO svou popularitu potvrdily Klonové války ze světa Star Wars.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály Netflixu za poslední týden:

  1. History 101
  2. Papírový dům (Money Heist)
  3. Poslední představení (The Last Dance)
  4. Ledová archa (Snowpiercer)
  5. Too Hot to Handle
  6. Rick a Morty (Rick and Morty)
  7. Selling Sunset
  8. Nechutně bohatý: Moc a zvrhlost Jeffreyho Epsteina (Jeffrey Epstein: Filthy Rich)
  9. Jednotky vesmírného nasazení (Space Force)
  10. White Lines

Už minulý týden se žebříček nejsledovanějších seriálů na českém Netflixu začal oproti předešlým týdnům celkem razantně přeměňovat. S tím aktuálním se však nemůže ani zdaleka měřit. Během posledních sedmi dní se totiž chutě českých diváků měnily až nezvykle razantně, a to nejen v porovnání s předešlými přehledy, ale také mezi jednotlivými dny. Tento týden můžeme být tedy svědkem opravdové hromady novinek.

Král aktuálního přehledu je na první pohled jasný - první místo si připsala dokumentární série History 101, která se na vedoucí příčku posunula ve velkém stylu o celých osm míst. Žebříčku vládla především ze začátku týdne, s přibývajícími dny však začala její sledovanost pomalu klesat a diváci dali přednost jiným projektům. Obecně však můžeme prohlásit, že tento týden Netflixu vládl dokumentární formát. Diváci se totiž stále vracejí ke sportovnímu Poslednímu představení, nově pak úspěch slaví minisérie Nechutně bohatý: Moc a zvrhlost Jeffreyho Epsteina, která přibližuje skandál kolem zemřelého amerického milionáře a usvědčeného sexuálního delikventa a pedofila.

První dojmy: Space Force - Sitcom od tvůrců Kanclu plný hvězd neurazí, ale ani nenadchne
 

Samotné špičky žebříčku dokázaly kromě History 101  během týdne dosáhnout hned tři seriály. Jednak přišel s novým dílem populární animák Rick a Morty, který se vždy na pár dní po vydání nové epizody vyšplhá do čela žebříčku, po zbytek týdne se však nachází spíše na jeho chvostu. Dále se pak potvrdila celkem očekávaná popularita dvou největších premiér posledního týdne.

Tou první byla na začátku týdne komiksová Ledová archa, pravou hvězdou byly však Jednotky vesmírného nasazení. Nový seriál od tvůrců kultovního Kanclu si svou premiéru odbyl teprve v pátek, díky tomu, že desítce vládl celý víkend, se však i přesto dokázal dostat do výsledného přehledu. Pokud mu popularita alespoň trochu vydrží, tak si není těžké představit, že ho uvidíme v příštím výčtu na zlaté pozici. Satirický sitcom sice podle recenzí nějak zvlášť nenadchne, hvězdná plejáda jmen, která za ním stojí, však na nalákání diváků bude bezpochyby více než stačit.

Tento týden se pak s žebříčkem rozloučilo hned několik projektů, především se tak stalo v případě oblíbeného Lucifera. Komiksová fantasy se mezi nejsledovanějšími seriály na Netflixu pravidelně objevovala už od samotného začátku, co u nás Seriálový týden vychází. Podobně se pak můžeme bavit i o seriálovém Mimi šéfovi.

Jak přesně bude vypadat příští týden, je otázkou, jedna věc je však v tuto dobu téměř jistá - v žebříčku téměř určitě uvidíme oblíbený seriál 13 Reasons Why. Série už dlouhou dobu slaví velký úspěch především u mladé generace a 5. 6. přijde se svou finální řadou. Kdyby se tedy ve výsledku neumístila, jednalo by se o velké překvapení. Je to totiž bezpochyby největší premiéra příštího týdne.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest