Cizinka: Populární romantická fantasy zvažuje několik spin-offů

Cizinka: Populární romantická fantasy zvažuje několik spin-offů | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrce seriáolu Ronald D. Moore potvrdil, že stanice Starz přemýšlí o dalších sériích z universa Cizinky.

Seriál Cizinka/Outlander na motivy knih od Diany Gabaldon je pro Starz velkým hitem a je vlastně překvapením, že až nyní se začalo vážně mluvit o dalších sériích ze stejného universa. Přece jen, Cizinka měla premiéru už v roce 2014.

Cizinka: Autorka knižní předlohy kritizuje milostnou scénu z posledního dílu
 

Nedávno tak skončila pátá řada s tím, že šestá už je jistotou. A jak bylo zmíněno, je možné, že to nebude jediná série, které se fandové dočkají. Tvůrce ústřední série Cizinka Ronald D. Moore prozradil, že stanice Starz zvažuje hned několik spin-offů. 

Ostatně, s ohledem na to, že se v Cizince se cestuje v čase a objevuje se velké množství postav, mají tvůrci z čeho čerpat a minimálně v případě děje se mají od čeho odrážet. Nicméně, Moore zatím nechce prozradit nic konkrétního, pokud jde o zápletky potenciálních spin-offů:

"Máme více než jeden nápad, máme několik nápadů... Stále je to ve fázi diskusí, takže nejsme připraveni s tím vyjít na veřejnost a prozradit, o co jde."

Zatím tak nezbývá než hádat, o čem by případné spin-offy mohly být, ale pokud jde o šestou řadu Cizinky, tak v tomto případě bylo něco málo naznačeno. Bude se odehrávat během americké války za nezávislost (1775 - 1783) a jako hlavní inspirace poslouží kniha Ledový dech. Moore k šesté řadě dodal:

"Ocitli jsme se v úplně novém světě, nacházíme se v amerických koloniích a americká revoluce je blíž a blíž, což je velká věc, která hraje čím dál důležitější roli, pokud jde o šestou řadu."

Herečka Lauren Lyle, která ztvárňuje Marsali MacKimmie Fraser, manželku Ferguse Frasera (César Domboy), pak k šesté řadě dodala:

"Vím o některých věcech, které na ně v další řadě čekají a jsou stále spolu (Marsali a Fergus), takže by k tomu mohlo dojít (Marsali a Ferguse by mohli mít více prostoru), ale budou v naprosto odlišné situaci, než jsme je viděli v minulosti."

Zatím není jasné, kdy by mohla mít šestá řada premiéru, nikdo ze zástupců seriálu nezmínil, jak covid-19 ovlivnil její přípravy.

Zdroj: Collider, TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest