Batwoman ústřední postavu nepřeobsadí, ale vymění ji za jinou

Batwoman ústřední postavu nepřeobsadí, ale vymění ji za jinou | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 8 obrázků
Novou hrdinkou komiksového seriálu Batwoman s největší pravděpodobností nebude Kate Kane.

Je to jen chvíle, co vyšla najevo překvapivá informace, že Ruby Rose opouští po pouhé jedné řadě seriál Batwoman, ve kterém ztvárnila ústřední roli Kate Kane/Batwoman. Podle dostupných informací to jednoduše nefungovalo, Ruby se nedařilo přizpůsobit životu ve Vancouveru, kde se natáčí a také ji zaskočila náročnost natáčení seriálu s vysokým počtem epizod na sezonu, což ve finále vedlo k tomu, že atmosféra na place nebyla úplně nejlepší. Nicméně, důvod v jádru není až tak důležitý, důležité je, že seriál přišel o svou hlavní tvář. 

Batwoman po první sérii mění představitelku hlavní role
 

Začalo se tak samozřejmě spekulovat o tom, co bude dál. Konec seriálu nebyl alternativou, takže v úvahu připadaly především dvě varianty. Tou první bylo to, že Kate Kane začne ztvárňovat jiná herečka, tou druhou, že hlavní hrdinkou budou jiná Batwoman, tedy ne Kate Kane (jak je pro komiksy typické, jméno Batwoman používalo více postav, byť Kane je asi nejznámější). 

A podle všeho je správně varianta B), protože se rozjel casting, kdy se hledá představitelka postavy, která je popisována následovně:

"Sympatická, zmatkující, trošku praštěná a nezkrocená. Vůbec se nepodobá Kate Kane, ženě, která nosila netopýří kostým před ní. S tím, že neměla v životě nikoho, komu by věnovala pozornost, se Ryan roky zabývala přepravou drog, zatímco se vyhýbala policii a skrývala svou bolest za špatné chování. Dívka, která by ukradla mléko pro zatoulanou kočku, by vás také dokázala zabít holýma rukama, Ryan je nejnebezpečnějším typem bojovníka, opravdu talentovaná a současně vysoce nedisciplinovaná. Kromě toho je lesbou. Je atletická. Drsná. Vášnivá. Nespolehlivá. Rozhodně není typickou americkou hrdinkou."

Je očividné, že vyjma sexuální orientace bude nová Batwoman velmi odlišná od té, kterou známe a asi je to lepší rozhodnutí, než najmout jinou herečku do role, kterou ztvárnila Ruby. Samozřejmě ale záleží na tom, kdo bude obsazen, snad budou mít tvůrci šťastnou ruku.

Druhá řada Batwoman by měla mít premiéru v lednu příštího roku.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest