Živí mrtví 10: Režisér o tom, co přinese covidem odložené finále

Živí mrtví 10: Režisér o tom, co přinese covidem odložené finále | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 13 obrázků
Greg Nicotero naznačil, co čekat od původně zamýšleného finále desáté řady.

Článek může obsahovat spoilery!

Stejně jako mnoho jiných seriálových kolegů, i Živí mrtví museli kvůli pandemii covid-19 předčasně ukončit aktuální řadu. Původně zamýšleným konce měla být šestnáctá epizoda A Certain Doom, ale nakonec se jí stal patnáctý díl nesoucí jméno The Tower, který skončil tak, že Beta (Ryan Hurst) vedl armádu zombíků směrem k nemocnici, ve které se skrývaly některé z oblíbených postav. 

Filmy Živí mrtví se budou výrazně lišit od seriálů, tvrdí tvůrce
 

Dá se tak očekávat, že se dočkáme velkolepé akční scény, ale na tu si budeme muset počkat. A Certain Doom bude uvedeno, ale zatím není jasné kdy. Nicméně, režisér Greg Nicotero se o daném dílu rozpovídal a naznačil, co v něm bude k vidění:

"Je tu spousta dějových linek jednotlivých postav s tím, že je vám sem tam nabídnut určitý příběhový střípek a záměrem je ukončit ve finále jednu kapitolu a začít další. Zaměříme se na spoustu věcí, které se týkají Daryla, Negana, Bety a Carol... Věřím, že už bylo odhaleno také to, že se ve finále vrátí Maggie, na což se skvěle naváže v jednácté řadě a je pro mě trošku utrpením, že o tom nemůžu mluvit, protože poslední dvě minuty finále... lidem spadne čelist."

Snad nejde o plané sliby, protože seriál si potřebuje udržet diváky a přilákat nové. Je to často omílané, ale pro tvůrce bohužel aktuální téma, sledovat klesá a klesá a desátá řada ji má zatím nejhorší ze všech řad. Kromě první epizody desáté řady všechny díly přilákaly méně než 4 miliony lidí, což je v případě seriálu, který byl zvyklý na sledovanost klidně 15 milionů diváků, velký propad.

Zdroj: SR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest