The Mandalorian: Na akčních scénách 2. série pracoval režisér akčního hitu Vyproštění

The Mandalorian: Na akčních scénách 2. série pracoval režisér akčního hitu Vyproštění | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Baby Yoda málem nemusel vypadat tak roztomile, jak jej známe.

Druhá série The Mandaloriana stihla dokončit natáčení naštěstí před pandemií koronaviru a postprodukce pokračuje zdá se bez omezení, protože tvůrce Jon Favreau znovu ujistil fanoušky, že se námezdní lovec s Baby Yodou vrátí v říjnu. Zpětně jsme se teď dozvěděli, že na natáčení byla přizvaná posila, kterou byl režisér Sam Hargrave. Ten v dubnu zabodoval na Netflixu akčním filmem Vyproštění, kde se Chris Hemsworth vtělil do role neohroženého žoldáka. Režisér zrovna pracoval ve studiu na postprodukci budoucího hitu, když mu zavolal kamarád Colin Wilson, jeden z producentů The Mandaloriana a vysvětlil mu, že Favreau hledá do týmu někoho, kdo má zkušenosti s akcí.

The Mandalorian: Kdo se podílí na režii druhé řady?
 

Akční scény byly v první sérii podle Hargravea skvělé, takže na nich chtěli dál stavět, ale zároveň do nich přinést novou perspektivu a posunout je na další level. Uvidíme, jak se jeho akční rukopis v seriálu nakonec projeví. Hargrave na place působil jako režisér pomocného štábu. Natáčení si velice užil a přišlo mu docela bláznivé. Některé záběry se totiž natočily klasicky s živými herci a modrým pozadím a jiné se zrodily v počítačích. Hargrave žasnul, jakou filmovou technologii mají dnes tvůrci k dispozici.

V galerii se můžete podívat na jeden z prvních návrhů Baby Yody, který měl ke své roztomilosti zpočátku docela daleko. Oproti prckovi, který si získal srdce diváků po celém světě, byl malý Yoda původně poněkud buclatější. Než se došlo k finální verzi, vznikla spousta návrhů, na nichž byl Baby Yoda zase až moc roztomilý, jindy příliš ošklivý nebo měl špatné proporce. Podstatné ale bylo, aby vyjadřoval své emoce pomocí uší a očí. Když podoba mimozemšťana byla schválena, výroba animatronické loutky trvala asi tři měsíce. Různé pohyby loutky pak při natáčení ovládala skupina tří až čtyř loutkářů.

Zdroje:THRCollider, Syfy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest