Teorie Velkého třesku: Hrdinové mluvili o herecké představitelce Amy ještě před tím, než byla obsazená

Teorie Velkého třesku: Hrdinové mluvili o herecké představitelce Amy ještě před tím, než byla obsazená | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mayim Bialik na své obsazení v "Big Bangu" teprve čekala, hrdinové však už dlouho předtím mluvili o jejím vystupování v seriálu Kvítko.

Seriál Teorie velkého třesku je zasazen do reálného světa (i když to tak někdy možná nevypadá), neexistuje ve vakuu, což tvůrcům umožnilo zakomponovat do příběhu různé známé osobnosti a zmiňovat konkrétní projekty. Za dvanáct let se objevila hromada celebrit a odkázáno bylo na spoustu různých filmů, komiksů, seriálů a videoher a obvykle šlo o zajímavé momenty. Ovšem jeden z nich byl opravdu unikátní. 

7 slavných seriálů, které odkazují na Českou republiku
 

V první řadě, konkrétně v epizodě Batnádoba a chybné předpoklady, kde hlavní hrdinové dávali dohromady bowlingový tým, pronesl Raj (Kunal Nayyar), že by měli oslovit "Herečku, která hrála televizní Kvítko a má titul Ph.D. z neurovědy nebo něčeho podobného."

Jde o odkaz na seriál Kvítko, který běžel na NBC v letech 1991 a 1995 a hlavní hrdinka se jmenovala Blossom Ruby Ruso. Tu ztvárnila Mayim Bialik a asi netřeba fandům seriálu Teorie velkého třesku připomínat to, že Mayiam od třetí řady hrála jednu z ústředních postav Teorie velkého třesku, Amy Farrah Fowler. 

Jen pro zajímavost, Mayim je jedinou členkou ústředního obsazení, která má špičkové vědecké vzdělání, v roce 2007 (kdy shodou okolností začala být Teorie velkého třesku vysílána) získala doktorát z neurovědy. Nicméně, jak sama herečka prozradila, když se o roli začala ucházet, netušila, o čem vlastně seriál je a nedávno přiznala, že není zrovna věrnou divačkou milovaného sitcomu.

Zdroj: SR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest