Love Life: HBO Max oznámilo druhou řadu s novou titulní hrdinkou

Love Life: HBO Max oznámilo druhou řadu s novou titulní hrdinkou | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 8 obrázků
Anna Kendrick si ve druhé sezóně Love LIfe nezopakuje titulní roli, ale i tak se v seriálu ještě objeví.

Streamovací služba HBO Max oficiálně potvrdila druhou řadu romantického seriálu Love Life. Další sérii se již nebude zabývat milostným životem Darby s tváří Anny Kendrick, ale zcela jiné postavy. Výměna hlavní hrdinky byla předem dána, jelikož při oznamování prvního hraného seriálu od nové služby HBO Max jsme vás informovali, že se bude jednat o antologii, jež v každé sérii představí nový romantický příběh.

Česká verze HBO Go nabízí novinky vyrobené pro HBO Max, na našince čeká zajímavá nabídka
 

Love Life si odbyl premiéru při spuštění služby HBO Max 27. 5. a rázem se stal nejpopulárnějším novým seriálem této platformy. Oblíbenost seriálu byla jistě daná i hvězdnou účastí Anny Kendrick jejíž postava Darby je trefně napsaná i zahraná. Příběh sledoval Darby od jejího prvního vážného vztahu až po její životní lásku v rozmezí let 2012 až 2020. Pro HBO Max se jednalo o takový hit, že urychlilo vydání všech epizod. Poslední čtyři díly z celkových deseti vydalo HBO Max již 11. 6. Tuzemští diváci si mohou celou první sezónu přehrát na HBO GO.

Druhá sezóna se bude opět odehrávat v New Yorku a zaměří se na zatím neznámou postavu a její životní cestu za pravou láskou. O příběhu zatím nejsou známy podrobnosti, HBO Max pouze uvedlo, že se příběh bude točit kolem hrdinky, která celý život měla dojem, že ví, kdo je její životní láska. Po několika letech v manželství ovšem zjistila, že vše není tak růžové, jak si vysnila. Zatím není zřejmé, kdo si hlavní postavu zahraje. Je však zajímavé, že se ve druhé sérii vrátí několik postav z první řady, a to včetně Anny Kendrick coby Darby, která by se v průběhu druhé řady měla několikrát objevit ve vedlejší roli. Jelikož zatím nevíme, v jakém období se seriál bude odehrávat, tak zatím můžeme spekulovat, že by se druhá řada mohla soustředit na nějakou již představenou vedlejší postavu, která se objevila v průběhu první řady. Love Life je prozatím jediným obnoveným seriálem HBO Max.

Romantická komedie zachycuje cestu od první lásky až k té poslední, a sleduje, jak nás lidé, s nimiž se v jejím průběhu setkáváme, ovlivňují a formují, dokud s jedním z nich nezůstaneme už napořád.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest