Léto na Nově ve znamení sitcomů, marvelovek a premiéry krimi seriálu Policie Chicago

Léto na Nově ve znamení sitcomů, marvelovek a premiéry krimi seriálu Policie Chicago | Fandíme seriálům
NBC, CBS, TV Nova
Zobrazit dalších 9 obrázků
Stanice Nova zveřejnila letní programové schéma, které by mohlo pro mnoho diváků být lákavější než v minulosti.

Nejenom stanice Prima si na léto připravila vyjma klasických repríz i úplné novinky. Stanice Nova představila letní programové schéma, jež na rozdíl od posledních let obsahuje i lákavé filmové a seriálové premiéry.  Ze zajetých titulů se diváci mohou těšit na oblíbené reality show, populární sitcomy, i úspěšné detektivní seriály. První vlaštovkou letního vysílání byl nejpopulárnější sitcom posledních let Teorie velkého třesku, jež momentálně běží denně na stanici Nova 2.

Herečka z Teorie velkého třesku dosud neviděla ani jednu epizodu
 

Na televizní obrazovky se vrátí česká reality-show Utajený šéf. V pořadu se šest šéfů vloudí v přestrojení do svých firem, aby ji poznali očima svých zaměstnanců. Pořad vznikl na motivy reality-show Undercover Boss, jejíž první řada běžela ve Velké Británii již v roce 2009. Tuzemští diváci se na novou díly mohou těšit každý čtvrtek od 20:20. Utajený šéf doplní přes léto divácky oblíbenou reality show Výměna manželek.

Nova uvede i v létě i tuzemskou premiéru akčního kriminálního seriálu Policie Chicago (Chicago P.D.). V seriálu detektiv Hank Voight (Jason Beghe) svými svéráznými metodami, které mnohdy porušují hranice zákona, bere ochranu Chicaga do svých rukou. Akčně laděná kriminálka se honosí vcelku nadprůměrnými hodnoceními, konkrétně 8.1 na IMDb, 86 % divácké hodnocení na Rotten Tomatoes a 79 % na ČSFD. Zařazení nové kriminálky do letního schématu okomentovala ředitelka sekce programu skupiny TV Nova Alexa Ruzek následovně: „Detektivní seriály se v poslední době těší velké oblibě. Věřím, že si diváci nový seriál Policie Chicago zamilují. Chceme i nadále přinášet vše, co diváci od nejsledovanější televizní skupiny očekávají.

Vyjma premiérové kriminálky se diváci mohou na další díly kriminálních sérii Beze stopy a nekonečné Kobry 11. Z tuzemských kriminálek Nova odvysílá reprízy seriálů Kriminálka Anděl, Specialisté, Policie Modrava či Dáma a Král. Co by to bylo za léto, pokud by se diváci opět nedočkali již sté reprízy komediálních seriálů Hospoda, Comeback a Okresní přebor. Všechny tři seriály z dílny Novy budou vysílány od června do srpna. Chybět nebude ani populární soutěžní show Co na to Češi, od pondělí do pátku v 17:30.

Vyjma seriálů se Nova zaměří i na populární velkorozpočtové filmy posledních let. Každou sobotu uvede jeden americký blockbuster. Nabídka čítá marvelovky Strážci Galaxie Vol. 2, Captain America: Občanská válka a Doktor Strange, animáky Zootropolis: Město zvířat, Coco, Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa, Mimoni, Já padouch a Já padouch 2, dále pak Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů a Rogue One: A Star Wars Story. Nedělní večery budou patřit na Nově českým filmům. Dočkáme se repríz snímků Doktor od jezera hrochů, Jak se krotí krokodýly, Ostravak Ostravski, Něžné vlny anebo Vratné lahve.

Zdroj: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

whealtea | 17.06.2020 14:09
Hm.. Takže P.D. dají, ale Fire, které bylo dřív a je o něco lepší jakože ne jo? To je mi teda logika.....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest