Válečná jeptiška: Netflix láká na komiksový seriál s kung fu jeptiškami

Válečná jeptiška: Netflix láká na komiksový seriál s kung fu jeptiškami | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Snili jste někdy o seriálu, kde drsné jeptišky budou lovit netvory? Ne? Po tomhle traileru budete.

V knihovně Netflixu najdete spoustu zajímavých kousků, kdy jsou některé velmi svérázné a jsou ve stylu: "Je to tak béčkové, že to musíte milovat." Něco nám říká, že do téhle skupiny se zařadí i seriál Válečná jeptiška/Warrior Nun, který, jak už název napovídá, představí jeptišky, které v rukách netřímají jen krucifix, ale nebojí se ani brokovnice. 

První dojmy: Curon - Italská hororová podívaná není zrovna originální, ale atmosféru nepostrádá
 

Za seriálem stojí Simon Barry (inspiroval se u komiksu Bena Dunna), který nabídl zábavné sci-fi Continuum, tentokrát ovšem půjde o fantasy, v jejímž centru bude mladá deprimovaná dívka (ano, je to "originální") Ava (Alba Baptista), která zemře, ale poté, co je do jejího těla vložen mocný artefakt, ožije a zjistí, že byla rekrutována do starověkého řádu jeptišek, které jsou trénovány k tomu, aby bojovaly proti pekelným monstrům. 

Netřeba zapírat, že je to zní extrémně "béčkově", ale současně to má velmi vysoký zábavní potenciál a pokud si pustíte trailer, tak s námi asi budete souhlasit, že by se z toho mohla vyklubat příjemná guilty pleasure, tedy podívaná, u které bychom se mohli skvěle bavit, i když bychom se za to měli stydět. 

Upoutávka sice ukazuje, že tvůrci neměli asi příliš peněz na trikové efekty, ale dají se nad tím přimhouřit oči s ohledem na to, že akce vypadá velmi stylově a dojmu z upoutávky pomáhá i humor. Filmařům se také povedlo zvolit zajímavou hudbu, která posouvá trailer na další úroveň. 

Tušíme, že Válečná jeptiška asi nenabídne něco co vysloveně změní žánr fantasy, ale tým jeptišek, který loví démony? To samo o sobě je dostatečným lákadlem. 

Premiéra je naplánována na 2. 7. 2020 a v galerii si zatím prohlédněte to, jak vypadají jeptišky, které vám zvládnou nakopat zadek bez mrknutí oka.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest