První dojmy: Love, Victor - Spin-off k filmu Já, Simon má srdce, ale až příliš se bojí riskovat

První dojmy: Love, Victor - Spin-off k filmu Já, Simon má srdce, ale až příliš se bojí riskovat | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Seriál, o kterém si Disney myslí, že je "příliš divoký" pro Disney+ je sympatickou podívanou, která pobaví, ale hlubší stopu (zatím) nezanechá.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Tvůrci mohli zkusit něco jiného

První epizody vlastně dost připomínají generické hollywoodské romantické komedie o mladíkovi, který hledá sám sebe a touží po lásce. Je to naštěstí milé a ne zbytečně patetické, ale že by vás to v nějakém ohledu vysloveně překvapilo, to se říct nedá. 

Není to nudné, ale není to nic objevného a nezbývá než doufat, že tvůrci se v následujících dílech pokusí o něco neotřelejšího, co ukáže, že Love, Victor není sázkou na jistotu s tím, že se filmaři rozhodli nabídnout něco, o čem věděli, že fungovalo xkrát už v minulosti a nezkusí vkročit do trošku méně prozkoumaných vod. 

Co je trošku mrzuté je to, že filmaři Love, Victor občas zbytečně tlačí do absurdity, především skrze vedlejší postavy, což ubírá seriálu na uvěřitelnosti. Především soused a kamarád Victora Felix (Anthony Turpel) je až zbytečně "ujetou" postavou. 

Je jasné, že je v seriálu proto, aby pobavil a ano, občas vyvolá úsměv na rtech, ale těžko si představit, že na někoho takového skutečně v reálném světě narazíte. Taková postava je vhodná do komedie s Adamem Sandlerem, ne do seriálu, který chce být zábavnou, ale také realistickou sondou do života dospívajícího gaye.

Obecně seriál tak trochu tápe, pokud jde o vedlejší postavy. Jsou veskrze velmi neoriginální. Máme tu nafoukaného sportovce, který ponižuje ostatní, máme tu nejlepší kamarádku Miy, která je samozřejmě velmi ztřeštěná a tak by se dalo pokračovat. Pusttě si nějakou teenagerovskou komedii a na 99 % narazíte na podobné postavy.

Situaci naštěstí zachraňuje obsazení, které je v drtivé většině povedené. Michael Cimino byl pro hlavní roli dobrou volbou, charisma mu nechybí a herecký talent také ne, ale potěší i herci v dalších rolích, kteří obvykle odvádějí sympatický výkon. A co jistě fandy Já, Simon potěší je to, že uslyší hlas Nicka Robinsona, který s Victorem pravidelně komunikuje a stává se z něj jeho mentor. 

To byl dobrý krok, tímto způsobem Simona zakomponovat do děje a stejně tak dobrý krokem bylo nabídnout moderní soundtrack, který vaše uši nezklame (tedy, pokud jim nevadí popové songy) a příjemně dobarvuje dění. 

Love, Victor nezačal špatně, to v žádném případě. První epizody jsou zábavné, zahřeji na duši, nejsou přehnaně dramatické a potěší sympatické obsazení. Trošku zklamáním je ale přílišná sázka na jistotu a zatím tvůrci příliš neexperimentují, ale to se v dalších osmi epizodách (uvolněna byla rovnou celá první desetidílná řada) se to může změnit a doufáme, že k tomu dojde. Byla by škoda, pokud by se z Love, Victor stal onen typ seriálu, na který se jednou podíváte, pobavíte se, ale za pár hodin nebudete vědět, o čem vlastně byl.

« Předchozí kapitola
Naše hodnocení
7/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest