Cyberpunk 2077: Dočkáme se seriálu rozšiřující universum očekávané videohry

Cyberpunk 2077: Dočkáme se seriálu rozšiřující universum očekávané videohry | Fandíme seriálům
CD Projekt Red
Zobrazit dalších 11 obrázků
Seriál by měl být k dispozici v roce 2022.

Hráči, kteří se nemohou dočkat hry Cyberpunk 2077 od legendárního polského studia CD Projekt Red asi v poslední době nemají dobrou náladu s ohledem na to, že bylo oznámeno zpoždění (a šušká se o tom, že by to nemuselo být naposledy), ale třeba jim zvedne náladu to, že se dočkají seriálu ze stejného světa.

Altered Carbon: Cyberpunková záležitost odhaluje dechberoucí trailer
 

Ten ponese název Cyberpunk 2077: Edgerunners, půjde o animovaný projekt a v roce 2022 ho nabídne streamovcí gigant Netflix. Pro někoho dobrou a pro někoho špatnou zprávou je to, že desetidílný seriál nebude přímo navazovat na děj videohry, nicméně bude zasazen do stejného universa. Tím pádem nebude nutné znát herní předlohu, aby se člověk v dění orientoval.

Zveřejněná zápletka zní zatím velmi obecně: 

"Když o vše přišel, rozhodl se, že přežije tak, že se s z něj stane takzvaný edgerunner - žoldák mimo zákon, který je známý také jako cyberpunk." 

Určitě potěší to, že se na seriálu bude podílet přímo CD Projekt Red, k čemuž herní režisér Cyberpunk 2077 Adam Badowski poznamenal:

"Pohltila nás veškerá kyberpunková fikce, na kterou se lze podívat, lze si ji přečíst nebo zahrát, jde o žánr, který poskytuje velké množství prostoru pro kreativitu a měl na nás výrazný vliv. CYBERPUNK: EDGERUNNERS je naším děkovným dopisem kyberpunku jako celku a jde o příběhy, které budou odvyprávěny v animované podobě."

Projekt si vezme na starosti studio Trigger, které má v oblasti animovaného žánru velmi bohaté zkušenosti, stojí například za Little Witch Academia s tím, že režisérem bude Hiroyuki Imaishi, který prozradil, že se pokusí uspojit jak fandy her, tak fandy anime. 

Jak bylo řečeno, seriál by se měl objevit v roce 2022 a mezitím si můžete pustit nový trailer k videoherní verzi a prohlédnotu si v galerii nejen plakát k seriálu, ale také snímky ze hry.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

martin | 27.06.2020 08:18
Aby jsme se ho nedočkali dřív, než samotné hry....která byla zas opět odložena.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest