Cam_Girlfriend: Erotický server Chaturbate ve spojení s nezávislými filmaři natočí komediální seriál

Cam_Girlfriend: Erotický server Chaturbate ve spojení s nezávislými filmaři natočí komediální seriál | Fandíme seriálům
Chaturbate/Wikipedia
Zobrazit dalších 11 obrázků
K dispozici bude na YouTube.

Možná jste slyšeli o serveru Chaturbate, kde různí lidé skrze webové kamery předvádějí erotická představení pro sledující, kteří je za ně odměňují žetony, které reprezentují skutečné peníze. Jde o oblíbenou stránku, jejíž popularita roste (měsíčně stránky navštíví cca 4 miliony lidí). 

Bonding: Profesionální pracovníci z erotické branže kritizují seriál od Netflixu
 

A tak se její provozovatelé rozhodli, že známé značky využijí i v trošku jiné branži a ve ve spojení s nezávislými filmaři natočí komediální seriál Cam_Girlfriend. Ten se zaměří na modelku z Chaturbate jménem Chloe Cables (Lily LaBeau), která se snaží najít rovnováhu mezi svým svým partnerským životem s Mikem (Dave Keystone) a svým pracovním životem, který zahrnuje nemalé množství fanoušků, kteří rádi sledují to, co před webovou kamerou předávádí. 

Seriál bude mít deset epizod po deseti minutých a bude k dispozici na YouTube, konkrétně na kanálu Camming Life s tím, že každý týden bude uvolněna jedna epizoda. 

S nápadem na seriál přišla dvojice nezávislých filmařů Ethan Cole a Daniel AM Rosenberg, kteří oslovili Chaturbate. Ethan a Daniel k tomu poznamenali: 

"Měli jsme pocit, že tenhle svět je velmi fascinující a má velký komediální potenciál, který můžeme prozkoumat. Je to místo, kde jde o mnohem víc než jen o sex - vznikají přátelství, prezentuje se umění a zábavné situace jsou na denním pořádku."

Jak bylo řečeno, Cam_Girlfriend bude komediální sérií, ale tvůrci chtějí, aby působila realisticky a nebyla zbytečně přitažená za vlasy.

Na to upozornila i jedna ze šéfek Chaturbate Shirley Lara

"Podpora [ze strany Chaturbate] pro tento seriál a tomu, jakým způsobem je [naše] branže zobrazena poskytuje 'Cam_Girlfriend' určitou míru autenticity a uvěřitelnosti. Není to jen ztřeštěná komedie, která sází na známé stereotypy, kdy umělci znázorňují [erotický] průmysl bez toho, aniž by si ho prostudovali. Líbí se nám, že se 'Cam_Girlfriend' zaměřuje na osobní a veřejný život lidí před webovou kamerou a věnuje se zábavným situacím, ve kterých se vystupující ocitávají."

Mohla by z toho být rozhodně zajímavá podívaná, přece jen, už v minulosti jsme byli několikrát svědky toho, že erotická branže může být zábavný námětem (což v poslední době ukázal například seriál BONDING), tak snad to vyjde i tentokrát. Datum premiéry ale zatím prozrazeno nebylo.

V galerii si zatím můžete prohlédnout fotografie z různých akcí stránek Chaturbate a také oba představitele hlavních rolí.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest