Prokletá: Fantasy novinka od Netflixu se představuje akčním trailerem

Prokletá: Fantasy novinka od Netflixu se představuje akčním trailerem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 28 obrázků
Nová seriálová variace na legendu o králi Artušovi klepe na dveře.

Po nedávném teaseru vydal Netflix první plnohodnotnou upoutávku na svůj nový seriál Prokletá (Cursed). K tomu společnost také vydala hromadu dosud neviděných doprovodných fotek. Seriál je natočený na motivy komiksu Franka Millera a Thomase Wheelera.

Nejvíce prostoru se v novém traileru dostává Katherine Langford (Hannah Baker ze seriálu 13 Reasons Why), která v Prokleté hraje hlavní postavu. Tou je Nimue, která je v původní legendě o králi Artuši známá spíše jako Jezerní paní. Právě od ní originálně Artuš získal svůj slavný meč Excalibur.

V aktuální seriálové adaptaci budeme sledovat příběh právě očima Nimue. Od své matky dostane za úkol donést bájný Excalibur čarodějovi Merlinovi, kterého ztvárnil Gustaf Skarsgård (Floki ze seriálu Vikingové). Na cestě bude Nimue doprovázet mladý Artuš (Devon Terrell). Budou si ale muset dát pozor, jelikož po celé zemi je aktivní agresivní náboženská skupina Rudých Paladinů, která chce za každou cenu zničit magii a má podporu krále Uthera (Sebastian Armesto).

Vedle představení zápletky také trailer slibuje akční podívanou. Nimue bude bojovnící, ze které by se postupně měla stát vůdkyně. Na závěr celého videa jsou také naznačené určité magické schopnosti, kterými by Nimue mohla disponovat. A v jednom ze záběru je pak vidět pod vodou, což by mohlo předpovídat její osud stát se Jezerní paní.

Prokletá na Netflixu vyjde 17. 7. Teď už vás necháme se níže podívat na samotnou upoutávku. V galerii pod videem pak najdete slibovanou hromadu zveřejněných fotek.

Prokletá od Franka Millera a Thomase Wheelera přináší nové zpracování artušovské legendy, tentokrát z pohledu Nimue (Katherine Langford). Všechny díly Prokleté dorazí na Netflix už 17. července.

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest