Jak prodávat drogy přes internet (rychle): Německý seriál od Netflixu se vrací s druhou řadou

Jak prodávat drogy přes internet (rychle): Německý seriál od Netflixu se vrací s druhou řadou | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Pusťte si trailer na pokračování komediálního příběhu o puberťákovi, který se stane za pomoci moderních technologií úspěšným drogovým dealerem.

Netflix vydal upoutávku na druhou sérii svého německého seriálu Jak prodávat drogy přes internet (rychle). Ten je zasazený do středoškolského prostředí. V první řadě jsme sledovali, jak se ústřední postava příběhu, Moritz (Maximilian Mundt), rozhodne začít ze svého pokoje prodávat online extázi, aby tak získal nazpátek svou expřítelkyni.

V traileru na druhou řadu se Moritz vrací spolu se svými spolužáky Lennym (Danilo Kamperidis) a Danem (Damian Hardung). Jejich drogový e-shop MyDrugs zažívá veleúspěch. Po první vydělaném milionu eur se rozhodnou ale z byznysu odejít. Jenže jak zveřejněná upoutávka nastiňuje, nic tak snadného se ze situace nevyvine. 

Druhá série Jak prodávat drogy přes internet (rychle) má na Netflixu stanovenou premiéru 21. 7. Pokud tak slyšíte o seriálu poprvé až teď, máte předtím ještě hromadu času dohnat první řadu, která má celkem šest epizod. Jinak si můžete k nové sezoně pustit níže trailer. V galerii pak přikládáme k připomenutí fotky z první série.

Už v tom zase jedou! Z Moritze (Maximilian Mundt), Lennyho (Danilo Kamperidis) a Dana (Damian Hardung) se díky e-shopu s drogami MyDrugs přes noc staly hvězdy. Když pak vydělali svůj první milion EUR, rozhodli se, že to stačí a zabalili to. Svým způsobem. Jenže tohle rozhodnutí není Moritzovu egu po srsti a on se nehodlá tak snadno vzdát, jenže mu před Lisou (Lena Klenke) začínají docházet výmluvy. Lenny se navíc pořád snaží do kšeftu zatáhnout svoji hackerskou kámošku Kiru (Lena Urzendowsky), a tak se octnou v hledáčku nejen policie, ale i dvou pouličních gangů.

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest