Podle tvůrce Mandaloriana Star Wars musejí naslouchat svým fanouškům

Podle tvůrce Mandaloriana Star Wars musejí naslouchat svým fanouškům | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režisérský ansámbl 2. řady se rozšířil o další zajímavé jméno a dozvěděli jsme se, který dříve potvrzený herec se nakonec nevrátí.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Univerzum Hvězdných válek se v posledních letech stalo mezi fanoušky poměrně kontroverzním - téměř každý nový projekt si nemůže být jistý reakcí veřejnosti a ve velké většině případů ve fanouškovské základně rozpoutává silné vášně a odezvy, které nejsou vždy pozitivní. Výjimkou se minulý rok ukázal být seriálový Mandalorian, kterému se vášnivé reakce vyhnuly a slavil úspěch.

Jeho tvůrce, Jon Favreau, se k této situaci vyjádřil v nedávném rozhovoru. Prohlásil, že tvůrci podle něj divákům musejí naslouchat. Celý tvůrčí proces není pouze jednosměrný, nýbrž oboustranný - tvůrce musí od diváků cítit jejich energii. V tomto ohledu použil přirovnání ke své minulosti jakožto komika - je důležité znát své obecenstvo a být jeho součástí, členem jeho komunity.

Hrané seriály ze světa Star Wars by mělo spojit vlastní provázané univerzum
 

Druhá řada Mandaloriana, která přijde na Disney+ již v říjnu, se již delší dobu pomalu ale jistě s každou novou informací stále více odhaluje. Nejnovější novinka přiblížila, kterých postav se v ní vlastně dočkáme. Tedy spíše ukázala, že se z minulé série jedna postava nevrátí. Konkrétně se jedná o Mayfielda - bývalého stormtroopera přeměněného v žoldáka. Prozradil to jeho představitel Bill Burr. Herec tak vyvrátil starší zvěsti, které proklamovaly jeho návrat.

Jednou z důležitých postav, které se do druhé série podívají bude Boba Fett. Jak si možná někteří z vás vzpomínají, oblíbený námezdní lovec měl v jednu dobu dostat vlastní snímek, na který se však nakonec nikdy nedostalo. Mnoho lidí tudíž automaticky předpokládalo, že měl díru po filmu zaplnit právě Mandalorian a že si v celovečeráku bral původní inspiraci. Jak však nedávno prozradil jeden z předních tvůrců seriálu Dave Filoni, pravda se nachází úplně jinde - celý námět pochází pouze z hlavy Jona Favreaua a není založený na žádném starším počinu.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 27

DanielFF | 11.07.2020 19:18
janoo8: Dobře dělá :D když tak je i knížka, z té to představení vychází
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest