Nejbláznivější vystoupení Eurovize

Nejbláznivější vystoupení Eurovize | Fandíme seriálům
European Broadcasting Union
Zobrazit dalších 9 obrázků
Od ruských babiček pečících sušenky až po legendární internetový meme - tady jsou ty nejbizarnější písně za celou historii megalomanské pěvecké soutěže.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Vlivem koronavirové pandemie letos neproběhla jedna z nejsledovanějších televizních událostí na světě v podobě známé Eurovize. Naštěstí jsme se však dočkali menší náhrady v podobě nového filmu z dílen Netflixu, který s lehce satirickým podkresem zpracovává veškeré dění, které se kolem megalomanské soutěže, již každý rok naladí až 200 milionů diváků, točí.

Samotná Eurovize je soutěž mnoha tváří, kterou lidé buď naprosto milují nebo nenávidí, a v podstatě s každým interpretem nabízí úplně jiný zážitek. Její naprosto neodparatelnou součástí se pak během let stala opravdu bizarní vystoupení, která sice se zpěvem již mnohdy nemají moc společného, zabavit však dokážou královsky. Pojďme si připomenout ty nejšílenější z nich.

Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai (2007, Ukrajina)

Náš list jsme se rozhodli odstartovat jedním z naprosto nejikoničtějších vystoupení, která Eurovizí za posledních téměř 70 let prošla. Zhostil se ho ukrajinský komik Andrij Mychajlovyč Danylko, který na sebe pod pseudonymem Verka Serduchka v roce 2007 navlékl zářivě stříbrný oblek, s sebou přivedl partičku roztodivných tanečníků a u toho anglicky, německy, rusky a ukrajinsky vlastně jen pořád dokola opakoval slova “sedm, sedm, jedna, dva”. Zdaleka nejlepším faktem pak je, že vystoupení nakonec ten rok skončilo na stříbrné pozici. Jestli toto není právy bizár v rukou Eurovize, tak už vážně nic. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

J. | 05.07.2020 09:00
Reklamní song na KFC - Netta (Toy)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest