Koruna se prodlouží o další řadu, dle autora je příběh královské rodiny skutečně bohatý

Koruna se prodlouží o další řadu, dle autora je příběh královské rodiny skutečně bohatý | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Místo původně ohlášených pěti řad jich  oceňované historické drama dostane šest. V té poslední by se pak opět měla objevit Imelda Staunton.

Koruna (The Crown) přišla již se třemi velice úspěšnými a oceňovanými řadami, letos pak na rozdíl od většiny dalších seriálů stihla dokončit i sérii čtvrtou, na kterou se můžeme těšit někdy ve druhé polovině letoška. O sérii mapující život britské královny Alžběty II. Netflix již před několika měsíci prozradil, že skončí pátou sérií. Nově se však ukázalo, že tomu tak nakonec nebude a že se historické drama ve skutečnosti dočká šesti sezón.

Koruna: Na co se zaměří 4. řada
 

Prohlásil to autor seriálu Peter Morgan, který se již v minulosti vyjadřoval v tom smyslu, že původně plánoval šest řad, při přípravách té páté se však ukázalo, že se bude jednat o nejlepší místo pro zakončení. Nyní uběhlo sotva půl roku a Morgan tvrdí pravý opak - „Když jsme začali vytvářet dějovou linku páté řady, brzy vyšlo najevo, že bychom se ve snaze správného vystihnutí bohatství a komplexnosti příběhu měli vrátit k původnímu plánu a řad vytvořit šest.”.

Ve výsledku tedy každá etapa královnina života dostane dvě plnohodnotné sezóny, v té šesté bychom se totiž podle všeho neměli dočkat žádného velkého časového posunu. Znamená to tedy, že se herečka Imelda Staunton (série Harry Potter), která v páté sérii nahradí Olivii Colman, po vzoru svých předchůdkyň ukáže ve dvou sezónách.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest