Jennifer Aniston a Lisa Kudrow vzpomínají na nejlepší momenty Přátel

Jennifer Aniston a Lisa Kudrow vzpomínají na nejlepší momenty Přátel | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Obě herečky si nostalgicky zavzpomínaly na natáčení Přátel. 

Herečky Jennifer Aniston a Lisa Kudrow, které se nejvíc proslavily rolemi Rachel Green a Phoebe Buffay v ikonickém sitkomu Přátelé, společně zavzpomínaly na natáčení seriálu. Ve vzájemném rozhovoru v pořadu Actors on Actors spolu herečky mluvily prvně o televizních projektech, na kterých pracují v současnosti. Aniston si loni střihla hlavní roli v dramatickém seriálu The Morning Show po boku Steva Carella a Reese Winterspoon. Kudrow aktuálně vystupuje v komediálním seriálu od Netflixu Jednotky vesmírného nasazení (Space Force), též po boku Steva Carella, a vedlejší roli ztvárňuje i v dramedii Na pohodu (Feel Good) také od Netflixu.

Přátelé: Courtney Cox odmítla roli Rachel
 

Byla jen otázka času, než se rozhovor stočil opět k Přátelům, kterýžto seriál obě herečky proslavil. Aniston si například vybavila, jaké bylo vůbec první čtení scénáře pilotního dílu Přátel, na kterém byla Kudrow oděna tak, jak se typicky oblékala Phoebe. „Měla jsi na sobě takové lněné hippie tričko a spoustu mušlí a velkou spoustu náhrdelníků,“ na což Kudrow odvětila, že se snažila dostat do charakteru. Podobně zřejmě přemýšlela i Courtney Cox, která na čtení přišla v růžovém tílku, podobném, jaké nosila její postava v seriálu.

Aniston také promluvila o tom, jak prožívá sledování seriálu. Podle všeho se jí vybavují především momenty během natáčení, které se nepovedly. „Povím ti, co miluji, když sleduji nějakou epizodu. Většinou si vzpomenu, během které scény jsme to pokazily. Dělala jsi vždy takovou roztomilou věc. Když jsi měla říct svou hlášku, častokrát ses zlomila, prostě jsi řekla svou hlášku a pak ses se smíchem otočila na publikum a řekla ‚Moc se omlouvám, ale je to fakt vtipné.‘“ Kudrow se bránila tím, že prý nic nechtěla pokazit a následně přiznala, že se na seriál nikdy nedívala, protože stále doufá, že se na něj jednou podívají všichni „Přátelé“ dohromady.

Je zřejmé, že pro obě herečky jsou Přátelé srdcovou záležitostí, ne kterou rády vzpomínají. A není se čemu divit. Seriál dostal v devadesátých letech své hlavní herce mezi hvězdnou elitu a všichni jsou herecky aktivní dodnes.

Pokud si chcete připomenout, v jakých dalších rolích se obě herečky objevovaly a objevují, nmůžete navštívit naši galerii. 

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest