Zaklínač se pustil opět do práce, kulisy rostou před očima

Zaklínač se pustil opět do práce, kulisy rostou před očima | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Přípravy na znovuobnovení natáčení jsou v plném proudu. Kulisy rostou a přijímají se hygienická opatření. 

Natáčení druhé řady seriálového Zaklínače od Netflixu bylo pozastaveno od března z důvodů celosvětové pandemie koronaviru. Obnova produkce byla údajně plánovaná už od června, oficiální start natáčení je naplánován na 17. srpna. Věci se ale dávají do pohybu již nyní.

Zaklínač: Druhá řada se blíž podívá na záporáky a Nilfgaard
 

Server Redanian Intelligence přišel s informací, že členové štábu se vracejí do filmových studií Arborfield Studios, kde pomalu chystají obnovení natáčení. Kromě samotné stavby staronových kulis je nutné plac upravit dle hygienických požadavků, které umožní obnovu natáčení v době, kdy riziko nákazy ještě stále není radno podceňovat.

V Arborfield Studios se už v prosinci loňského roku začaly stavět ohromné kulisy, které reprezentují městskou zástavbu. Vzhledem k tomu, že druhá řady by se měla inspirovat událostmi třetí knihy nazvané Krev elfů, tyto kulisy budou s největší pravděpodobností představovat univerzitní město Oxenfurt. Štáb se ale snaží všemi způsoby zamezit jakémukoliv úniku, byť jen drobných, informací o natáčení druhé řady. Připomněl to ve svém novém příspěvku výkonný producent seriálu Tomek Baginski, který také jako animátor pracoval na úvodních scénách prvního videoherního Zaklínače a jeho pokračování s podtitulem Vrahové králů, přispěl i k tvorbě třetího dílu herní série s podtitulem Divoký hon. „Jen pracuji, hraji a spím. Kromě hraní je asi tak vše, co dělám menší nebo větší tajemství. Na drobné kousky informací číhají webové drbny a každý náš krok hlídá Redanská inteligence [reference na zpravodajský server Redanian Intelligence, pozn. red.]. Je to nátura téhle práce.“

Přípravy na natáčení tedy pokračují, štáb má ještě necelý měsíc, aby plac hygienicky zabezpečil a veškeré filmování proběhlo hladce bez dalších přerušování a odsouvání. Druhé řady bychom se měli dočkat někdy v průběhu příštího roku.

Pokud vás zajímá práce výše zmíněného producenta a animátora Tomka Baginskiho, zde přikládáme úvodní animovaný filmeček k prvnímu hernímu Zaklínačovi, který byl v roce 2007 nominován na cenu v soutěži VES Awards (Visual Effects Society) v kategorii „výjimečné vizuální dílo mimo videohru“, a který zobrazuje Geraltův slavný boj s obludnou Strigou. A v galerii si pak můžete prohlédnout výtvarné návrhy kostůmu a podoby různých ras, které se ve světě Zaklínače objevují. 

Zdroje: Redanian Intelligence, Tomek Baginski/Facebook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest