Hayden Christensen se má po letech vrátit do světa Star Wars

Hayden Christensen se má po letech vrátit do světa Star Wars | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Představitel mladého Hana Sola by se pak rád vrátil v minisérii pro Disney+.

Alespoň v poslední době to vypadá, že se televizní budoucnost Star Wars ve velkém ponese v návratu celé řady dobře známých a populárních charakterů z předešlých filmů a seriálů. Ve druhé řadě Mandaloriana i v samostatných projektech bychom se měli dočkat příchodu Boba Fetta a Ahsoky Tano, vlastní sérii by pak měli dostat velkoadmirál Thrawn, Cassian Andor a konečně i Obi-Wan Kenobi. Podle nejnovějších zvěstí by právě v jeho seriálu měla dostat roli další z důležitých postav filmové prequelové trilogie. 

A tou by neměl být nikdo jiný než Anakin Skywalker ztvárněný Haydenem Christensenem. Dle nového úniku by měl mladý Jedi v Obi-Wanově minisérii dostat důležitou roli a ne pouhé cameo, v čem bude jeho úloha přesně zpočívat, je však záhadou. Seriál by se měl totiž odehrávat po událostech Pomsty Sithů, tedy v době, kdy je z Anakina již dávno Darth Vader. Jako nejpravděpodobnější možnost se tedy zdá, že se padawan objeví ve formě flashbacků - již dříve bylo totiž naznačováno, že se minisérie bude ve velkém zaobírat Obi-Wanovým zármutkem a osobním traumatem. 

Podle tvůrce Mandaloriana Star Wars musejí naslouchat svým fanouškům
 

Novinka měla údajně být původně odhalena na letošním Star Wars Celebration, která byla však kvůli koronavirové pandemii zrušena. Kdy a zda se vůbec zvěst potvrdí, je tedy otázkou. Pokud se každopádně návrat uskuteční, pro Christensena se bude jednat o výbornou příležitost postavit se negativním názorům, které směřovaly k jeho hereckým výkonům v prequelové trilogii.

K sérii se nedávno vyjádřil i představitel Obi-Wana, Ewan McGregor. Ten v nedávném rozhovoru prozradil, že se na návrat k roli po letech těší ještě více, než když ji hrál poprvé ve Skryté hrozbě.

Kromě toho pak nově vyšel rozhovor s hercem Aldenem Ehrenreichem, který před dvěma lety ve snímku Solo: A Star Wars Story ztvárnil mladého Hana Sola. Prohlásil, že by se k roli formou série pro Disney+ velice rád vrátil. V dnešní době, kdy je Star Wars otevřeno novým vynalézavým nápadům by se prý možná dal najít způsob, jak si s postavou zajímavě pohrát.

Co říkáte na Anakinův návrat? Dokáže se podle vás Hayden Christensen “spasit” po prequelovém průšvihu? Napište nám do komentářů. V galerii se pak můžete podívat na to, jak by Qui-Gon a Obi-Wan vypadali jako středověcí rytíři nebo na to, jak mohl původně vypadat císař Palpatine v Návratu Skywalkera.

Zdroje: LRM Online, Men's JournalHappy Sad Confused

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest